Golden Globe

Fortsatt vakrest «nakne»

Stjernene blir bare ikke lei av de hudfargede nudekjolene.

I NUDEFARGEDE DRØMMEKJOLER: Elle Macpherson, Charlize Theron og Kate Beckinsale strålte alle i nudefargede kreasjoner på nattens glamorøse Golden Globe-utdeling. Foto: All Over Press
I NUDEFARGEDE DRØMMEKJOLER: Elle Macpherson, Charlize Theron og Kate Beckinsale strålte alle i nudefargede kreasjoner på nattens glamorøse Golden Globe-utdeling. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hudfargede puddertoner er ikke lenger forbeholdt strømpene til farmor og kunstløpernes skøytedrakter. På store glamourbonanzaer som Oscar-utdelingen og filmfestivalen i Cannes, har nude vært den aller heteste fargen de siste årene.For selv om det alltid smeller godt i smaragdgrønt og ibenrødt, er det gjerne de lyse kjolene som går av med seieren om å være kveldens vakreste.Og Golden Globe-utdelingen i natt var intet unntak. Her så vi nok en gang at stjernene er helt ville og gale etter den «nakne» looken.LES OGSÅ: Slik blir du fin i nude

Nydeligst i nude

Kate Beckinsale i stroppeløs Roberto Cavalli-kjole med delikate silkebånd og chiffondetaljer på skjørtet, supermodell Elle Macpherson i en havfruekjole med silke lag-på-lag fra Zac Posen og skuespiller Angelina Jolie i en utrolig delikat silkekjole med draperier og knall rød detalj. Alle strålende vakre. Men nydeligst var likevel «Monster»-stjernen Charlize Theron i sin haute couture-kjole fra Christian Dior. Den høye splitten, den fløyelsmyke sløyfen og det vintageinspirerte smykkebeltet tok pusten fra de fleste.Kimse skal vi heller ikke av skuespiller Nicole Kidmans østersfargede Versace-kjole med gylne nagler og matchende smykker.

I bestemors blonder

Like lyse i tøyet, men mer tilkneppet, var stjerner som Jessica Chastain, Jessica Biel and Amanda Peet.Alle hadde de valgt romantiske hvite kjoler med blonder og perler, med enten hals, knapper eller assymetrisk skjæring.

Kjoleåret 2011

Selv om 2012 så vidt har begynt, har vi allerede sett utrolig mange flotte kjoler på den røde løperen. I forrige uke haglet det i blitzlamper både på Peoples Choice Awards og Critics’ Choice Movie Awards. Og her er høydepunktene fra fjorårets store prisutdelinger og filmfestivaler:
 • American Music Awards
 • MTV European Music Awards
 • Emmy Awards
 • Teen Choice Awards
 • MTV Video Awards
 • MTV Movie Awards
 • Golden Globe
 • Oscar-prisutdelingen
 • SAG Awards
 • Filmfestivalen i Cannes
 • Filmfestivalen i Venezia
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer