Bli Ny Med Kk

Forvandlingen

– Jeg har født to barn på løpende bånd og ammer fortsatt. Jeg har ikke kjøpt noe nytt, ingenting passer lenger, og alt jeg har er gått ut på dato. Snälla, snälla, gör om mej, ba svensk-norske Erika.

Publisert
Sist oppdatertPersonlige data:
Navn: Erika Hansen
Bosted: Skjetten
Alder: 28
Størrelse: 36/38
Yrke: Halv stilling som sekretær og halv stilling som nattevakt i en bolig for psykisk utviklingshemmede.
Sivil status: Gift med Jørn, to barn på 3 og 2 år.

Nydelig! Stylist Lisa Jacobsen ser fornøyd på Erika. Hun glatter noen hårstrå som har forvillet seg i feil retning, retter på chiffontoppen og sjekker at sminken sitter helt perfekt.
Jakker, topper og kjoler i alle farger prøves og forkastes etter tur, til det innimellom dukker opp et og annet plagg som passerer nåløyet. Og midt oppi det hele står Erika Hansen og stråler fornøyd. Erika er mamma til en liten jente på tre og en gutt på to, og er ikke spesielt bortskjemt når det kommer til søvn og egenpleie. I brevet til KK skrev hun under punktet fritidsinteresser: «Fritid! Hva er det?» Men i dag handler det bare om Erika.
- Jeg er bare så superfornøyd!
Smilet er stort og bredt, og alle antydninger til mørke søvnmangelringer under øynene er tryllet bort. - Og se på det fine håret, da. Men jeg må innrømme at jeg ble litt engstelig da frisøren sa hva han skulle gjøre.
- Ja, da så du skeptisk ut, skyter stylist Lisa inn og ler.
- Du var redd det skulle bli altfor kort, var du ikke?
- Jo, innrømmer Erika.
- Men nå er du helt nyydelig, konstaterer Lisa.

Klestips
Erika ønsker seg en tøff og feminin stil.
 • Tøffere blir det med støvler til skjørt. Dessuten bukser nedi høye støvler. Mer femint blir det med høye sko, pushup-bh og dype utringninger.
 • Jeans er Erikas favorittplagg. En olabukse er et utmerket utgangspunkt for å bygge en garderobe, for den kan brukes både til hverdag og fest.
 • Sats på topper og små jakker som kan kombineres og varieres til en rekke ulike antrekk.
 • En hvit jakke med raffinert snitt er også et bra basisplagg. Like fin til jeans som til et flott skjørt med mye vidde i.
 • Erika kan gjerne velge kjoler med lett utskrådd vidde. Festkjolen vi valgte har flere lag i florlett kvalitet, og denne fasongen er kledelig til henne.
 • Gyllenbrune toner er nydelig til Erikas hud og hår. Erika liker sort og hvitt, som også er flott til henne.

 • Sminketips
  Erika har nydelig olivenfarget hud, men søvnmangel og stress har gjort at hun har fått mørke ringer under øynene og noen urenheter. Disse kan hun dekke med en concealer. Eller passer en foundation med en mattende effekt bra til hennes hud. Hun kan gjerne nappe brynene og markere dem med en øyebrynsskygge. Da får ansiktet mer karakter. Hun er nydelig i varme farger som brunt, rosa, kobber og gull. Ønsker hun seg farger med mer smell i, kler hun både limegrønn, oransje og turkis. Hun bør ikke bruke en helt svart
  maskara, da det fort kan se veldig hardt ut. Brunsvart eller brun blir mer kledelig.

  Hårtips
  Erika fikk en kortere, mer sporty og trendy klipp med lengder som går diagonalt forover. Håret er klippet i mange forskjellige lengder, slik at det får mer volum og bevegelse. Fargen er litt dypere enn den opprinnelige, det skaper litt mer kontrast. Erika kan godt bruke rettetang for å understreke klippen maksimalt og lage små vipper i tuppene. En myk stylingkrem er fin til å definere spissene og forme frisyren.
  (Hår: John S. Midtskogen/På Håret. Styling: Lisa Jacobsen. Makeup: Karen Eriksen.)  FØR: Erika har stort sett tenkt på barn og amming de siste årene, og var veldig lysten på en fornyelse.
  FØR: Erika har stort sett tenkt på barn og amming de siste årene, og var veldig lysten på en fornyelse. Vis mer
  ETTER: Med litt kosmetisk pleie av merkene etter søvnløse babynetter samt ny og kortere sveis er Erika blitt stilig som få.
  ETTER: Med litt kosmetisk pleie av merkene etter søvnløse babynetter samt ny og kortere sveis er Erika blitt stilig som få. Vis mer
  Stor pyntenål (kr 200,Dansk Smykkekunst) frisker opp antrekk og gjør Erika mer pyntet.
  Stor pyntenål (kr 200,Dansk Smykkekunst) frisker opp antrekk og gjør Erika mer pyntet. Vis mer
  - Jeg tror faktisk ikke jeg eier et eneste skjørt, sådette er litt nytt for meg. Er du sikker på at jeg ikke ser tykk ut med så mye vidde? spør Erika bekymret. Men med skjørtet på, var alle bekymringer glemt. Kjempefint! Tøft og kvinnelig med viddeskjørt(kr 895, Day, Labell A/S) sammen med boots (kr 1295, Eurosko). Strikkejakken har fløyelsbånd rundt livet og viser den smale midjen (kr 1295, Day, Labell A/S). Under: en liten topp i svart og hvitt(kr 100, Hennes & Mauritz).
  - Jeg tror faktisk ikke jeg eier et eneste skjørt, sådette er litt nytt for meg. Er du sikker på at jeg ikke ser tykk ut med så mye vidde? spør Erika bekymret. Men med skjørtet på, var alle bekymringer glemt. Kjempefint! Tøft og kvinnelig med viddeskjørt(kr 895, Day, Labell A/S) sammen med boots (kr 1295, Eurosko). Strikkejakken har fløyelsbånd rundt livet og viser den smale midjen (kr 1295, Day, Labell A/S). Under: en liten topp i svart og hvitt(kr 100, Hennes & Mauritz). Vis mer
  - Jeg ser at denne utskrådde kjolen har et snitt som kler meg, sier Erika begeistret. Det er moro å se forandring hos seg selv, og å føle seg fin!Partykjolen har gylne toner som gir varm glød til huden hennes(kr 2980, ShirtPassion). Matchende sko med tynne remmer(kr 500, Eurosko)og to lange kjeder, det ene har store oransje trekuler (kr 100) og det andre er i offwhite og beige (kr 80, begge Hennes & Mauritz).
  - Jeg ser at denne utskrådde kjolen har et snitt som kler meg, sier Erika begeistret. Det er moro å se forandring hos seg selv, og å føle seg fin!Partykjolen har gylne toner som gir varm glød til huden hennes(kr 2980, ShirtPassion). Matchende sko med tynne remmer(kr 500, Eurosko)og to lange kjeder, det ene har store oransje trekuler (kr 100) og det andre er i offwhite og beige (kr 80, begge Hennes & Mauritz). Vis mer
  Lyse kjørehansker (kr 200, VeroModa).
  Lyse kjørehansker (kr 200, VeroModa). Vis mer
  Sko i varme fargetoner (kr 500, Eurosko).
  Sko i varme fargetoner (kr 500, Eurosko). Vis mer
  Nye jeans har smale, lange bein som krøller seg rundt anklene. Like spennende til høyhælte sko som nedi støvler(kr 500, Hennes & Mauritz).
  Nye jeans har smale, lange bein som krøller seg rundt anklene. Like spennende til høyhælte sko som nedi støvler(kr 500, Hennes & Mauritz). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer