Foundation

Foundation-en norske kvinner elsker

Over 200 foundations har blitt anmeldt og her oppsummerer vi hvilke som er de største favorittene blant norske kvinner.

FOUNDATION: Over 200 foundations har blitt testet - i denne saken finner du topp seks! Foto: Shutterstock / Halay Alex
FOUNDATION: Over 200 foundations har blitt testet - i denne saken finner du topp seks! Foto: Shutterstock / Halay Alex Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foundation kan ofte være dyrt, og når vi bruker flere hundrelapper på et produkt, forventer vi naturlig nok at det holder det som loves. Dessverre er det ikke alle som gjør det, og det er lett å ende opp med irriterende bomkjøp. Psst; vi har testet 14 forskjellige håndkremer - ble din vinneren av testen vår?

Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 200 foundations og i denne saken oppsummerer vi hvilke som nå troner på toppen av anmelderlisten.  

Kanskje kan denne guiden bidra til at du ikke kaster bort mer tid og penger på foundation-produkter som ikke holder mål?

LES OGSÅ: Ikke gjør dette før du tar på foundation

Infallible Matte Foundation fra L’Oréal

Pris: Cirka 169,-
Lover: Skal gi et matt, naturlig resultat med glansfri glød. 24 timers holdbarhet og god dekkevne som matter og jevner ut hudtonen. For deg med normal til kombinert hud.
Stjernerangering: 4,8/5

Denne foundationen har fått fantastiske anmeldelser og kvinnene roser den opp i skyene for sin gode dekkevne og for at den holder seg fin hele dagen. Flere forteller at de har fet hud og at dette er den første foundationen de har funnet som faktisk holder huden matt hele dagen. «Virkelig en kjempegod foundation med god dekkevne som holder huden matt hele dagen», forteller en fornøyd bruker, mens en annen skriver: «Utrolig fin matt foundation med medium dekkevne. Ser fantastisk ut på bilder, og holder huden matt. Passer selv for fet hud og den legger seg ikke i tørre flekker». Alle anmeldelsene leser du her.

LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Disse maskaraene er de beste!

Double Wear Stay In Place Makeup fra Estee Lauder

Pris: Cirka 415,-
Lover: Å dekke alle ujevnheter perfekt. Skal ha høy dekningsgrad og være svært holdbar. Solfaktor 10.
Stjernerangering: 4,5/5

Denne foundationen skal dekke alle ujevnheter og i følge kvinnene som har anmeldt produktet, holder produktet det som loves. Flere forteller at den dekker perfekt, at den holder seg like fin hele dagen og at det er deres soleklare favoritt. «Dette er en av mine favoritter! Dekker veldig godt og sitter så og si hele dagen. Gir et matt resultat uten at det ser for sminket ut. I tillegg drøy i bruk», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «En av de beste foundationene jeg har prøvd! Dekker godt og ser fantastisk ut på»”. Alle anmeldelsene leser du her.

Facefinity 3 In 1 Foundation fra Max Factor

Pris: Cirka 179,-
Lover: Et tre-i-ett-produkt som skal fundere både som primer, concealer og foundation. Skal gi en matt finish med høy dekkevne som varer gjennom hele dagen. Passer for deg med normal til fet hud, store porer eller akner.
Stjernerangering: 4,3/5

I følge kvinnene som har anmeldt denne foundationen, dekker den godt og holder seg fin hele dagen – akkurat som produktet lover. De med tørr hud forteller at resultatet blir penest dersom man legger en god fuktighetskrem først, mens de med kombinasjonshud forteller at dette er deres favoritt-foundation. «Love it! Denne er en sikker vinner. Gir et naturlig resultat og ser ikke kakete ut. Finishen blir matt», står det i en av anmeldelsene, mens det i en annen står: «En av mine favoritter - både før da jeg hadde oljete hud og nå som jeg har mer tørr hud. Før tørr hud anbefaler jeg å bruke mye fukt eller et glødende produkt under for at huden ikke skal se tørr ut. Dekker superbra og sitter hele dagen! Virkelig en vinner». Alle anmeldelsene leser du her.

LES OGSÅ: Dette er den vanligste foundation-feilen

Ysm Cream Foundation fra Inglot

Pris: Cirka 200,-
Lover: En lett og matt foundation som skal smelte inn i huden og gi masse fuktighet.
Stjernerangering: 4,8/5

Denne foundationen har fått strålende anmeldelser og kvinnen forteller at den legger seg pent på huden og gir en naturlig, matt finish uten og føles tørr. «Fantastisk foundation! Passer alle hudtyper, har en naturlig, matt finish og sitter utrolig godt på. Veldig fornøyd med denne – kjøpt den igjen og igjen», står det i en av anmeldelsene, mens det i en annen står: «Denne er ganske mattende, uten og føles tørr. Og det er litt sjeldent! Den har medium dekkevne og ser veldig naturlig ut. Kjempedeilig konsistens». Alle anmeldelsene leser du her.

Original Foundation fra bareMinerals

Pris: Cirka 395,-
Lover: En foundation laget av 100 prosent rene mineraler med solfaktor 15. Den ultralette konsistensen i pulverform skal forvandles til et kremet underlag når den påføres med en foundationbørste. Skal passe alle hudtyper og dekningsgraden skal være lett å bygge opp.
Stjernerangering: 4,2/5

Denne foundationen i pudderform er en stor favoritt og kvinnene som har anmeldt produktet forteller at den gir en naturlig, men dekkende finish og at den er drøy i bruk, noe som er viktig da prisen er nokså stiv. I tillegg nevner noen at den fungerer godt på deres problemhud. «Denne dekker ganske bra uten å tette igjen porer, noe min akneutsatte hud setter pris på! Den varer hele dagen og er enkel å påføre. Prisen er kanskje litt drøy, men dette er et produkt du har lenge», står det i en av anmeldelsene, mens det i en annen står: «Dette produktet har veldig bra dekkevne til å være en pudderfoundation. Gir et naturlig resultat, og jeg føler at huden min har blitt bedre etter at jeg begynte å bruke den». Alle anmeldelsene leser du her.

LES OGSÅ: Slik finner du riktig foundation

True Match Liquid fra L’Oreal

Pris: Cirka 179,-
Lover: Å tilpasse seg din hudtone og gi et naturlig, dekkende resultat som lat huden puste. Skal være fuktighetsgivende og holde huden myk og behagelig hele dagen.
Stjernerangering: 4,3/5

Kvinnene som har anmeldt denne foundationen, forteller at de elsker den på grunn av den tynne konsistensen som gir en naturlig finish og som enkelt kan bygges opp dersom man ønsker mer dekkevne. I tillegg nevnes holdbarhet og pris som to store pluss. «En veldig god foundation! Lett å jobbe inn i huden og god dekkevne», forteller en av anmelderne, mens en annen skriver: «Kjempegod foundation! Du kan lett bestemme dekkevnen avhengig av hvor mye du bruker og hvordan du påfører den. Den ser uansett veldig naturlig ut på og holder lenge på huden. Elsker også det brede fargevalget». Alle anmeldelsene leser du her.

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no. 

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer