Foundationbørste

Foundationbørsten som har fått over 300.000 følgere på Instagram

Produktet «alle» skal ha nå!

SUPERPOPULÆR: At en foundationbørste skulle få over 300.000 følgere på Instagram hadde vi aldri trodd. Foto: Instagram / @artisbrush
SUPERPOPULÆR: At en foundationbørste skulle få over 300.000 følgere på Instagram hadde vi aldri trodd. Foto: Instagram / @artisbrush Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De ovale børstene fra Artis har blitt omtalt som iPhone-en av foundationbørster. Sveiper du gjennom Instagram-feeden din en kveld, vil det nok poppe opp et par demonstrasjonsvideoer hvor folk har testet børstene som nå har fått 300.000 følgere selv på bildedelingstjenesten. Og når vi ser på disse videoene er nesten resultatet for godt til å være sant. Huden ser rett og slett plettfri ut! YouTube-er Chloe Morello har nærmere 2 millioner følgere på kanalen sin, og kjøpte inn de mye omtalte børstene for å teste det for leserne sine.

Kjøper du børstene i ett og samme sett, vil prislappen komme på svimlende 3000 kroner. Morello forteller også i videoen at det er ikke alle disse børstene du nødvendigvis trenger å kjøpe, dersom det er noe du vil teste ut. Og som alltid finnes det billigere alternativer der ute! Vi har funnet frem noen som ligner ganske så mye fra børstene til Artis, og noen foundationbørster som kan være likeså gode nederst i saken. HER finner du også foundationene som norske kvinner elsker!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer