Sandra Lyng

Fra barmfager babe til rocka og avslappet - sjekk Sandras stilskifte!

Sandra Lyng Haugen har tatt en overhaling i garderoben, og lanserer sin helt nye stil til å matche sin nye singel! Sjekk bildene før og etter stilforvandlingen her!

Fra barmfager babe til rocka og avslappet - sjekk Sandras stilskifte!
Publisert
Sist oppdatert

Sandra Lyng Haugen gir lyd fra seg etter fire års stillhets, og lanserer sin nye singel "PRTeY". Samtidig lanserer hun sin helt nye stil.

 - Jeg vil beskrive min nye stil som avslappet, nedtonet og mer rocka. Jeg har også blitt mer voksen og det gjenspeiler stilen min. Det aller viktigste er allikevel at jeg føler meg vel, forteller Sandra.

På hvilken måte gjenspeiler den nye stilen og musikken din hverandre?

 - Singelen min er uten filter, gøy, useriøs og rett frem. Den representerer den lekne siden av meg. Jeg elsker for eksempel Super Mario- og Star Wars-T-skjortene mine, kombinert med store rutete skjorte, skinnjakke, jeans og lave boots. Låta handler om drømmer, ting jeg ønsket meg som fjortis. Tenårene mine startet på slutten av 90-tallet, så jeg elsker vintage fra den tiden. 

Hvilke tre nøkkelplagg er viktige for din nye stil? 

Skinnjakke, jeans, og et hodeplagg, som for eksempel hatt.

Fra barmfager babe til rocka og avslappet - sjekk Sandras stilskifte!

SEXY IMAGE: Sandra som vi husker henne fra tiden rundt og etter hennes deltagelse i "Idol" for 9 år siden. Foto: All Over.

 

Fra barmfager babe til rocka og avslappet - sjekk Sandras stilskifte!

MOTEBEVISST: Sandra har lagt om stilen, og rocker nå en tøffere og mer motebevisst stil som står i tråd til høstens sterkeste trender. Foto: Janne Rugland

 - Når man blir kjent gjennom et TV-program som "Idol", er det vanskelig å kvitte seg med det imaget man hadde på TV-skjermen, og man må gå noen ekstra veier for å kvitte seg med "Idol"-stempelet, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard, som mener at et stilskifte er på høy tid.

Vi ble først kjent med Sandra da hun deltok i musikkonkurransen "Idol" for 9 år siden. Da var Sandra 16 år gammel.

 - For en artist som Sandra er det viktig med image og tiden er inne for et stilskifte. Hun har gått gjennom forskjellige stilendringer før, fra sukkersøtt til sexy, men nå ser det ut som at hun kan ha landet der hun bør være, selv om jeg ikke synes at stilforandrinen er kjemperadikal, sier Celine.

 - Vi må huske at vi ble kjent med Sandra som 16-åring, og at det kan være lett å glemme at hun faktisk har rukket å bli voksen i mellomtiden. Det blir spennende å følge med på henne videre, forteller Celine, som er imponert over Sandras nye singel.

 - Det er en kjempefengende og kul låt!

Få en smakebit av og kjøp Sandras nye låt "PRTeY"!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer