Alice Marie Johnson:

Fra fengsel til modelloppdrag

I fjor fikk Kim Kardashian løslatt Alice Marie Johnson fra fengsel. Nå er hun modell i realitystjernens nye kampanje.

KIM KARDASHIAN: Realitystjernen kjempet lenge for å få Alice Marie Johnson løslatt fra fengsel. Nå har hun ansatt henne som modell. Foto: Scanpix
KIM KARDASHIAN: Realitystjernen kjempet lenge for å få Alice Marie Johnson løslatt fra fengsel. Nå har hun ansatt henne som modell. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I 1997 ble Alice Marie Johnson (64) dømt til livstid i fengsel etter å ha vært delaktig i en narkotikahandel. I 2017 fikk Kim Kardashian (38) øynene opp for straffen til Johnson, og delte en Twitter-melding som gjorde flere oppmerksomme på at Johnson, på det tidspunktet, hadde sittet i fengsel i 21 år for en førstegangsforbrytelse som ikke involverte vold.

Deretter tok realitystjernen kontakt med sine advokater for å finne ut av hva de kunne gjøre. Men det var først da Kardashian ringte president Donald Trumps (73) datter Ivanka (37) at ting virkelig begynte å skje.

Etter samtalen dro Kardashian dro til Washington DC for å møte presidenten inne i «The Oval Office». Uken etter møtet ble Alice Marie Johnson løslatt.

«Et takk er ikke nok»

Johnson, som egentlig skulle tilbringe resten av livet i fengsel, er nå en fri kvinne. Det var Kardashian selv som overrakte beskjeden om Johnsons løslatelse.

Selv om disse damene har hatt så mye å gjøre med hverandre siden den første Twitter-meldingen i 2017, var det ikke før i juni 2018 de møttes ansikt til ansikt.

«Et takk er ikke nok», sier Johnson i et intervju hun og Kim Kardashian gjorde med Today.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer