KIM KARDASHIAN: Realitystjernen kjempet lenge for å få Alice Marie Johnson løslatt fra fengsel. Nå har hun ansatt henne som modell. Foto: Scanpix
KIM KARDASHIAN: Realitystjernen kjempet lenge for å få Alice Marie Johnson løslatt fra fengsel. Nå har hun ansatt henne som modell. Foto: Scanpix Vis mer

Alice Marie Johnson:

Fra fengsel til modelloppdrag

I fjor fikk Kim Kardashian løslatt Alice Marie Johnson fra fengsel. Nå er hun modell i realitystjernens nye kampanje.

Publisert

I 1997 ble Alice Marie Johnson (64) dømt til livstid i fengsel etter å ha vært delaktig i en narkotikahandel. I 2017 fikk Kim Kardashian (38) øynene opp for straffen til Johnson, og delte en Twitter-melding som gjorde flere oppmerksomme på at Johnson, på det tidspunktet, hadde sittet i fengsel i 21 år for en førstegangsforbrytelse som ikke involverte vold.

Deretter tok realitystjernen kontakt med sine advokater for å finne ut av hva de kunne gjøre. Men det var først da Kardashian ringte president Donald Trumps (73) datter Ivanka (37) at ting virkelig begynte å skje.

Etter samtalen dro Kardashian dro til Washington DC for å møte presidenten inne i «The Oval Office». Uken etter møtet ble Alice Marie Johnson løslatt.

«Et takk er ikke nok»

Johnson, som egentlig skulle tilbringe resten av livet i fengsel, er nå en fri kvinne. Det var Kardashian selv som overrakte beskjeden om Johnsons løslatelse.

Selv om disse damene har hatt så mye å gjøre med hverandre siden den første Twitter-meldingen i 2017, var det ikke før i juni 2018 de møttes ansikt til ansikt.

«Et takk er ikke nok», sier Johnson i et intervju hun og Kim Kardashian gjorde med Today.

Å starte hele livet på nytt kan ikke være lett, men Johnson har fått god hjelp av Kim Kardashian. I disse dager lanserer forretningskvinnen sin nye shapewear-linje ved navn «Skims». Et merke som har fått heftig kritikk før det en gang ble lansert. Les hvorfor her.

Nylig ble navnet på shapewear-merket til Kardashian avslørt, og med det ble det også sluppet noen videoer i anledning lanseringen. Der kan vi se at Alice Marie Johnson er blant modellene til kampanjen.

Går i pappas fotspor

I intervjuet med Today i 2018, blir Kardashian spurt om hun ønsker å engasjere seg mer i politikken. Til det svarer hun nei, men i senere tid er det blitt kjent at hun nå studerer til å bli advokat.

I et intervju med Vogue avslører 38-åringen at hun er tilbake på skolebenken for å gå i pappa Robert Kardashians fotspor - hun skal nå bli advokat.

De som har fulgt med på Kardashian-familien gjennom de siste 10 årene, vet nok godt hvem 38-åringens avdøde far er. Robert Kardashian var en amerikansk jurist, best kjent som advokaten til sin nære venn O.J. Simpson, som ble tiltalt for å ha drept sin kone Nicole Brown Simpson og hennes venn Ronald Goldman i 1994.

Til magasinet forklarer hun at hun siden i fjor sommer har studert og at hun går i lære hos advokatene Jessica Jackson og Erin Haney. Utdanningen skal etter planen gjøre henne ferdig utdannet i 2022.

Les resten av saken her.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer