SANDRA LYNG FOR SLOGGI: 27-åringen fronter en undertøyskolleksjon fra Sloggi som består av blondetruser i pudderrosa og sort. Foto: Sloggi
SANDRA LYNG FOR SLOGGI: 27-åringen fronter en undertøyskolleksjon fra Sloggi som består av blondetruser i pudderrosa og sort. Foto: Sloggi Vis mer

Sandra Lyng Haugen

Fra musikk til undertøy

Sandra Lyng Haugen (27) er Sloggis nye frontfigur.

Publisert

Det begynner å bli noen år siden Sandra Lyng Haugen (27) gjorde sin entré i rampelyset. 

27-åringen ble for alvor kjent for det norske folk gjennom sin deltagelse i 2004-sesongen av «Idol» på TV 2, og har siden da hatt suksess med platen «Døgnvill», samt låtene «Sommerflørt» og «I Morgen». 

I 2010 bestemte ungjenta seg for å ta en pause fra rampelyset, og tilbragte flere år i utlandet - deriblant Los Angeles og Brasil. I fjor - 2013, gjorde hun imidlertid et comeback på musikkfronten med singelen «PRTeY» og er nå et navn som er tilbake på alles lepper. 

Likevel er det ikke bare musikk Sandra er opptatt av. Som hun tidligere har fortalt KK.no har hun alltid vært glad i mote, og de siste årene har hun seilt oppover landets best kledde-lister. 

Dette er også en av årsakene til at hun nå har blitt frontfigur for undertøymerket Sloggis nye kolleksjon med «usynlige» truser, som er lansert i forbindelse med merkets 35-årsjubileum.  

LES OGSÅ: Bruker ansatte som undertøysmodeller

Fokus på frihet og komfort

Kolleksjonen, som har fått navnet Light Lace, består av fem ulike blondetruser i pudderrosa og sort.

PÅ SCENEN: - Følelsen av å stå foran et hav av mennesker som sammen deler en felles musikkopplevelse, er ubetalelig, sier Sandra Lyng. Foto: Produsenten
PÅ SCENEN: - Følelsen av å stå foran et hav av mennesker som sammen deler en felles musikkopplevelse, er ubetalelig, sier Sandra Lyng. Foto: Produsenten Vis mer

Meningen med trusene er at de ikke skal synes under ettersittende plagg og at de skal være både behagelige og sexy.

- Jeg er en jente som er veldig opptatt av at undertøyet ikke strammer eller sitter ubekvemt. Jeg elsker at Sloggi blir brukt av kvinner i alle aldre og at det både kan være sexy og bekvemt, sier Sandra.

- Å ha usynlig undertøy er prikken over i-en når jeg har på meg tettsittende klær, enten om det er under en kjole til en fest eller når jeg er på scenen, sier Sandra videre.

- På den røde løper vil jeg ha fokus på å være 100 prosent tilstede, og ikke distraheres av at klærne ikke sitter komfortabelt, fra det innerste plagg til det ytterste, legger hun til.

LES OGSÅ: Britney Spears lanserer undertøy

ETTERSITTENDE KLÆR: - Å ha usynlig undertøy for meg er prikken over i-en når jeg har på meg tettsittende klær, sier Lyng. Foto: Produsenten
ETTERSITTENDE KLÆR: - Å ha usynlig undertøy for meg er prikken over i-en når jeg har på meg tettsittende klær, sier Lyng. Foto: Produsenten Vis mer

LES OGSÅ: Her bør du velge riktig truse

Kolleksjonen er i butikk nå og trusene koster 119 kroner per stykk. 

Stilforvandling siden Idol-tiden

Fra å være en søt, småsjenert «girl-next-door»-type i 2004, har Sandra de siste årene virkelig funnet seg selv, klesmessig.

Og hun har tidligere fortalt KK.no at hun endelig har lært å kle seg etter formene sine, og være fornøyd med den hun er.

SEXY OG BEHAGELIG: - Jeg elsker at Sloggi blir brukt av kvinner i alle aldre og at det både kan være sexy og bekvemt, sier Lyng. Foto: Produsenten
SEXY OG BEHAGELIG: - Jeg elsker at Sloggi blir brukt av kvinner i alle aldre og at det både kan være sexy og bekvemt, sier Lyng. Foto: Produsenten Vis mer

– Jeg har en kvinnelig figur med en smal midje, som jeg liker å fremheve. Og for å gjøre det, så bruker jeg gjerne et belte i livet, eller for eksempel en magetopp, har stjernen fortalt.

FREMHEVE MIDJEN: Sandra er glad i å kle seg etter figuren sin, og bruker ofte topper som viser en bittelite mageglipe - som også er en av sommerens store trender. Her fra Nåløyet-utdelingen!
FREMHEVE MIDJEN: Sandra er glad i å kle seg etter figuren sin, og bruker ofte topper som viser en bittelite mageglipe - som også er en av sommerens store trender. Her fra Nåløyet-utdelingen! Vis mer

Stilen til Sandra har endret seg betraktelig de siste årene. Og selv om hun fortsatt har en forkjærlighet for feminine skjørt og kjoler, er hun også blitt mer rocka.

– Min stil er vel kanskje litt mer rocka, selvsikker og mer voksen enn tidligere. I høst kommer jeg for eksempel til å kle meg i kule jeans, boots, strikkegensere og kule hatter.

- Jeg har litt dilla på hodeplagg om dagen, for det rocker opp et antrekk veldig lett, forteller 27-åringen:

– Jeg liker å kle meg avslappet i hverdagen og det er sjelden jeg går ut døren uten en jeans og en skinnjakke.

- Til fest liker jeg å kunne pynte meg. En favorittlook i disse dager er for eksempel en kul magetopp, et skjørt med høyt liv og et par lekre høye hæler.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer