Dress

Fresh opp dressen med sporty elementer

Et par sneakers og en kul t-skjorte er alt som skal til.

FRESH OPP DRESSEN: Caroline de Maigret er ei dame vi stadig ser iført en dress - og vi digger det. Den klassiske looken er helt perfekt, men vi falt også pladask for Tine Andreas superkule dress-antrekk. Shop stilen lengre ned i saken! Foto: Scanpix
FRESH OPP DRESSEN: Caroline de Maigret er ei dame vi stadig ser iført en dress - og vi digger det. Den klassiske looken er helt perfekt, men vi falt også pladask for Tine Andreas superkule dress-antrekk. Shop stilen lengre ned i saken! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Dress to impress», er det ikke slik det lyder? Det å imponere noen med et antrekk kan man gjøre på flere måter. Og det å gå med en dress for å «impress», er også noe mange av oss må gjøre hver eneste dag. Som oftest brukes den gjerne i jobbsammenheng, hvor en lekker dress og en skjorte er ganske så vanlig. Men noen ganger er det gøy å leke litt med kreativiteten, og vi i KK.no elsker å kombinere dressen med noen litt sporty innslag.

Det er ofte i form av sneakers i stedet for høye hæler, en kul t-skjorte i stedet for en skjorte, eller noe iøynefallende tilbehør. Ønsker du å beholde den litt stivere looken, men gjøre det litt mer avslappet, kan du gå for en enkel hvit t-skjorte og et par sorte eller hvite sneakers. En stil som dette er noe franske Caroline de Maigret ofte går for, mens den norske bloggeren Tine Andrea kjører på litt ekstra med en helblå dress, t-skjorte med logo og grønn veske. Utrolig kult! Under finner du et utvalg av shopping som passer til begge stiler. Miks og match og se om du finner noe som passer for deg!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer