Klær

Frisk fornyelse

Åshild hadde aldri brukt sminke, og fikk høre at brillene fikk henne til å ligne på Harry Potter. Da er det bra at KK kan svinge tryllestaven.

Frisk fornyelse
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin. Hår: Alex Frisør ved Elisabeth. Makeup: Karen Eriksen.) PERSONLIGE DATANavn: Åshild SandeAlder: 43Bosted: Sør-TrøndelagSivil status: Gift, 3 barn fra 12 til 18 årYrke: SosionomHøyde: 170Størrelse: 40Interesser: Turer i naturen, sang og revyteater- Jeg tror Åshild trenger hjelp til å handle klær, skrev en venninne av Åshild til KK. Ifølge venninnen Hun bruker Åshild aldri sminke utenom på karneval. Hun kjøper klær fordi de er praktiske, og stort sett går hun litt gammeldags kledd. Vi kontaktet Åshild og fortalte om brevet, og hun tok utfordringen. - Jeg har aldri gjort noe med håret, og stort sett hatt samme frisyre hele livet. Jeg får også mange kommentarer på «Harry Potter»-brillene, forteller Åshild, og innrømmer i samme slengen at klær og utseende aldri har stått særlig i fokus for henne. Åshild er ikke så opptatt av trender, og ønsket seg en moderat stil hun kunne identifisere seg med. KK hjalp henne å finne klærne som passet, og fikk henne til og med opp på høye hæler for aller første gang.Åshilds antrekk på bildet i toppen består av en semsket skinnjakke med hvite sømmer (kr 1700), rutete ullbukse i gråtoner (kr 900, begge Match). Eggeskallfarget høyhalser (kr 500, Mexx) og kjede (kr 150, Match). Lekkert, stort sjal (kr 1000, Kello) til briller i grønt og brunt (kr 3645, Alain Mikli/Hansson).KLESTIPSÅshild har en flott proporsjonert figur med en misunnelsesverdig flott midje, som virkelig tåler å vises fram med litt mer figurnære gensere. Hun bør starte innerst med å velge en bh som gir god støtte og passform. Det gir hele figuren et ekstra løft. Hun bør velge overdeler som ikke er for lange, men stopper et lite stykke under midjen. Lysblått, grått og turkist får fram øyefargen. Bruntoner er også flott til Åshild. Dessuten må hun huske å rette seg opp i ryggen – da ser alle klær bedre ut. SMINKETIPSSiden Åshild nesten aldri har brukt sminke, er det ingen grunn til å overdrive. Enkle løsninger og en diskret makeup er stikkordene. Det er viktig at hun føler at dette er noe som er overkommelig å få til selv, og som hun trives med det. Brynene ble nappet i fasong. Ringer under øynene og ujevnheter i huden ble dekket med en concealer. Solpudder fungerer fint som rouge og ser naturlig og friskt ut. En lipgloss med farge er lett å legge pent, og gir det lille ekstra. Hvis hun farger vippene, trenger hun heller ikke tenke på maskara.HÅRTIPSÅshild fikk en enkel klipp som ikke krever noe spesielt til daglig. Tyngden og volumet er flyttet opp fra nakken til underkant av øret, og luggen er kortere og tettere og åpner opp ansiktet. Til fest kan hun bruke litt skum i vått hår, og forme det med hendene. Hårfargen ble frisket opp med en gyllen rødfarge. VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer