Rødt

Frisk opp antrekket ditt med den deilige rødfargen

La deg inspirere av Gucci, Fendi og Proenza Schouler og gå for rødt denne sesongen!

STILTIPS: En rød jakke som denne vil gi antrekket ditt det lille løftet det kanskje trenger! Foto: Rex Features
STILTIPS: En rød jakke som denne vil gi antrekket ditt det lille løftet det kanskje trenger! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For hver dag som går faller vi bare mer og mer pladask for fargen rød. Og en av grunnene til det er at vi er omringet av streetstyle-bilder fra moteukene som har gått, og MANGE av it-jentene har valgt å style antrekkene sine med en liten dose rødt. Mange syns nok at rødt kan bli litt for mye - ja, for vi er jo tross alt nordmenn og vi er veldig glade i våre sorte og grå antrekk. Jeg er akkurat sånn selv.

Men så dumt som det kanskje høres ut, var et av nyttårsforsettene mine å få inn mer farge i antrekkene. Ikke bare er det utrolig fint, men det gjør noe med humøret mitt også! Tro meg, jeg kommer aldri til å legge bort mine sorte antrekk, men jeg kan bli flinkere til å sprite det opp med en anelse av farge - for eksempel rødt!

Da designere som Gucci, Fendi og Proenza Schouler viste frem sine kolleksjoner for våren 2017, var det tydelig at også de hadde forelsket seg i rødfargen. Og når store designere som dem viser frem en felles trend, er det ikke lenge før kjedebutikkene følger etter. Denne sesongen kryr det nemlig av den deilige fargen i butikkene, og jeg har planer om å kjøpe meg en helrød kåpe jeg skal bruke sammen med mine forholdsvis ensfargede og mørke antrekk. 

LES OGSÅ: Vi er helt forelsket i veskene fra Mulberrys nye kolleksjon

PÅ CATWALKEN: Proenza Schouer, Gucci og Fendi. Foto: Scanpix
PÅ CATWALKEN: Proenza Schouer, Gucci og Fendi. Foto: Scanpix Vis mer

Shop trendfargen

Har du forresten prøvd å kombinere rødt og rosa? Denne fargekombinasjonen er veldig skremmende for mange, men vi har fått helt dilla på det! Du kan for eksempel gjøre som Olivia Palermo og knyte en genser over genseren din - gjerne to i rødt og rosa! Det er så kult! 

I bildekollasjen under har vi lagt ved noen superfine røde plagg du må teste ut denne sesongen. Enten du prøver deg frem med en neglelakk, et par øredobber eller en topp, er dette en farge du bør satse på i vår! 

LES OGSÅ: Undertonen i huden din forteller deg hva slags leppestiftfarge som passer til deg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer