Tilbehør

Frisk opp det helhvite antrekket ditt med fargerikt tilbehør

La deg inspirere av flotte Giovanna Battaglia!

FARGERIKT TILBEHØR: Giovanna Battaglia spriter opp sitt helhvite antrekk med en fargesprakende veske, et rødt kjede og trendsko fra Aquazzura. Foto: Scanpix
FARGERIKT TILBEHØR: Giovanna Battaglia spriter opp sitt helhvite antrekk med en fargesprakende veske, et rødt kjede og trendsko fra Aquazzura. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Giovanna Battaglia er en av mange kule damer som har mestret det å kle seg på kreative måter. Bare se hvordan hun har stylet sitt skinnende sølvskjørt med en collegegenser her! Hun er flink til å ta i bruk hverdagslige plagg, som de fleste har, og kombinere det på en spennende måte. Til sitt helhvite antrekk har hun for eksempel pøst på med fargerike detaljer. Ikke akkurat noe hokus pokus, men det er en fin måte å freshe opp fargeløse antrekk på. For vi nordmenn har nok mer fargerikt tilbehør enn hva vi har av klær.

Pom-pom skoene til Aquazzura har raskt blitt blant en av årets store trendsko. Med sine fargerike dusker på de høye sandalettene, har moteinteresserte over hele verden jobbet hardt for å få tak i dem. Ikke så rart at det var svært vanskelig for oss å finne nettopp de Battaglia har på seg i bildet øverst. Så bra at vi fant noen som ligner helt, men til en langt billigere penge! Hælene fra Aquazzura kommer på en sum rundt 7000 kroner, mens de du finner i bildekollasjen under kun koster kroner 384. For et kupp! Legg også merke til hvordan Battaglia har tatt i bruk choker-trenden på en ny måte. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer