Treningstøy

Frisk opp garderoben med treningstøy til budsjettpris

Ja, det kan vi like!

NYTT TRENINGSTØY: På tide å friske opp garderoben med fresht treningstøy? Sjekk ut bildekarusellen nederst for budsjettvennlige plagg! Foto: Shutterstock / avemario
NYTT TRENINGSTØY: På tide å friske opp garderoben med fresht treningstøy? Sjekk ut bildekarusellen nederst for budsjettvennlige plagg! Foto: Shutterstock / avemario Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen ukjent sak at mange av oss ikke føler seg helt i toppform etter jul og late fereidager. Det har vært mye mat og festligheter, og kanskje lite med trening. Og det er ikke alltid like lett å komme seg ut av den rytmen. Kanskje litt fresht treningstøy kan gjøre susen?

Det har seg faktisk sånn at farger kan gi deg mer energi! Derfor kan kanskje litt nytt i skapet gi den ekstra boosten du trenger, og det behøver absolutt ikke koste mye. Førsteprioritet på trening er selvfølgelig å gi alt og ikke nødvendigvis bry seg så mye om hvordan en ser ut, men det er godt å føle seg bra før vi kaster oss på treningssenteret også, eller hva?

Sjekk ut plaggene i bildekarusellen under og se om du finner treningstøy som faller i smak!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer