NYTT TRENINGSTØY: Noen ganger er det så godt å få frisket opp i treningsgarderoben! Dersom du liker å trene utendørs er det lurt å se etter litt varmere plagg nå. Nederst i saken finner du et stort utvalg samt et plagg vi ikke klarer oss uten når vi trener! Foto: Produsentene, Nelly.com, Zalando.no
NYTT TRENINGSTØY: Noen ganger er det så godt å få frisket opp i treningsgarderoben! Dersom du liker å trene utendørs er det lurt å se etter litt varmere plagg nå. Nederst i saken finner du et stort utvalg samt et plagg vi ikke klarer oss uten når vi trener! Foto: Produsentene, Nelly.com, Zalando.no Vis mer

Løpetights

Frisk opp treningsgarderoben

På tide med varmere klær til løpeturen?

Publisert

STYLEMAG.NO: Mange av oss velger å trene ute i stedet for på et treningssenter - eller kanskje gjør du begge deler?

Uansett er det viktig å komme seg ut og få rørt på seg, men det er spesielt i disse tider at det kan bli litt vanskelig.

Når der et mørkt både morgen og kveld, er det ikke alltid det frister å kaste seg rundt og komme seg på trening.

Men, visste du faktisk at farger kan gi deg mer energi? 

LES OGSÅ: Slik fjerner du svettelukt i treningsklær

REFLEKS: Trener du ute er dette et must! Denne vesten er fra H&M og koster kroner 149. Foto: Produsenten
REFLEKS: Trener du ute er dette et must! Denne vesten er fra H&M og koster kroner 149. Foto: Produsenten Vis mer

Farger er bra

Tidligere har vi funnet frem de lekreste hverdags- og festantrekkene til deg, og nå er det på tide å finne treningstøyet som gir ny giv!

Etter at du har funnet ditt nye, fargesprakende antrekk, er det bare å toppe det hele med det som er et must når du trener ute: Refleksen. 

- Mange tenker at de ikke trenger å bruke refleks, men vi vet at det reduserer risikoen for å bli påkjørt med 85 prosent. Å bruke refleks er det letteste trafikktiltaket en kan gjøre selv, har fungerende kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Carina Henske, sagt til KK.no.

Under har vi gjort et stort utvalg av klær du kan bruke både inne og ute, men nå som det begynner å bli såpass kaldt ute, kan det være lurt å se etter litt varmere plagg. 

Og husk: Ikke glem refleksen!

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer