Løpetights

Frisk opp treningsgarderoben

På tide med varmere klær til løpeturen?

NYTT TRENINGSTØY: Noen ganger er det så godt å få frisket opp i treningsgarderoben! Dersom du liker å trene utendørs er det lurt å se etter litt varmere plagg nå. Nederst i saken finner du et stort utvalg samt et plagg vi ikke klarer oss uten når vi trener! Foto: Produsentene, Nelly.com, Zalando.no
NYTT TRENINGSTØY: Noen ganger er det så godt å få frisket opp i treningsgarderoben! Dersom du liker å trene utendørs er det lurt å se etter litt varmere plagg nå. Nederst i saken finner du et stort utvalg samt et plagg vi ikke klarer oss uten når vi trener! Foto: Produsentene, Nelly.com, Zalando.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Mange av oss velger å trene ute i stedet for på et treningssenter - eller kanskje gjør du begge deler?

Uansett er det viktig å komme seg ut og få rørt på seg, men det er spesielt i disse tider at det kan bli litt vanskelig.

Når der et mørkt både morgen og kveld, er det ikke alltid det frister å kaste seg rundt og komme seg på trening.

Men, visste du faktisk at farger kan gi deg mer energi? 

LES OGSÅ: Slik fjerner du svettelukt i treningsklær

REFLEKS: Trener du ute er dette et must! Denne vesten er fra H&M og koster kroner 149. Foto: Produsenten
REFLEKS: Trener du ute er dette et must! Denne vesten er fra H&M og koster kroner 149. Foto: Produsenten Vis mer

Farger er bra

Tidligere har vi funnet frem de lekreste hverdags- og festantrekkene til deg, og nå er det på tide å finne treningstøyet som gir ny giv!

Etter at du har funnet ditt nye, fargesprakende antrekk, er det bare å toppe det hele med det som er et must når du trener ute: Refleksen. 

- Mange tenker at de ikke trenger å bruke refleks, men vi vet at det reduserer risikoen for å bli påkjørt med 85 prosent. Å bruke refleks er det letteste trafikktiltaket en kan gjøre selv, har fungerende kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Carina Henske, sagt til KK.no.

Under har vi gjort et stort utvalg av klær du kan bruke både inne og ute, men nå som det begynner å bli såpass kaldt ute, kan det være lurt å se etter litt varmere plagg. 

Og husk: Ikke glem refleksen!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer