Hår:

Frisyren for deg som elsker fletter, men som ikke liker å flette

Perfekt hvis du skal i bryllup i sommer.

Frisyren for deg som elsker fletter, men som ikke liker å flette
Publisert

Du kan nemlig skape illusjonen av en stor og fyldig flette ved å bruke partier av hår som du fester med hårnåler, så det ligner et sikksakkmønster. Frisyren passer til både mellomlangt og langt hår. Eneste forskjellen blir størrelsen på knuten i nakken.

Denne frisyren er perfekt hvis du skal i bryllup i sommer. Topp det hele med en glitrende hårspenne, og du er klar for fest!

Du trenger:

  • Hårnåler
  • Børste
  • Hårspray
1. Gre håret fritt for floker. Jeg har valgt å krølle håret i forkant, men det er ikke nødvendig.
1. Gre håret fritt for floker. Jeg har valgt å krølle håret i forkant, men det er ikke nødvendig. Vis mer
2. Del av toppen av håret, og fest det i bakhodet med hårnåler. Bruk nok hårnåler til at det sitter ordentlig.
2. Del av toppen av håret, og fest det i bakhodet med hårnåler. Bruk nok hårnåler til at det sitter ordentlig. Vis mer
3. Ta en del hår fra den ene siden av hodet, og gre bakover. Legg håret over hårnålene du allerede har festet, og fest med en ny hårnål.
3. Ta en del hår fra den ene siden av hodet, og gre bakover. Legg håret over hårnålene du allerede har festet, og fest med en ny hårnål. Vis mer
4. Gjenta på motsatt side. For å gi oppsettet det lille ekstra, pass på at du plasserer håret over de tidligere hårnålene, slik at de ikke synes.
4. Gjenta på motsatt side. For å gi oppsettet det lille ekstra, pass på at du plasserer håret over de tidligere hårnålene, slik at de ikke synes. Vis mer
5. Fortsett på samme måte med hår fra annenhver side, som du stadig fester over de gamle delene med hårnåler, til du kommer til hårfestet.
5. Fortsett på samme måte med hår fra annenhver side, som du stadig fester over de gamle delene med hårnåler, til du kommer til hårfestet. Vis mer
6. Ta alt håret som henger løst, og vri det rundt. Hvilken vei velger du selv. Snurr håret rundt hårstrikken for å lage en hårknute. Fest godt med hårnåler, og er du usikker på om du har nok – sett i én til.
6. Ta alt håret som henger løst, og vri det rundt. Hvilken vei velger du selv. Snurr håret rundt hårstrikken for å lage en hårknute. Fest godt med hårnåler, og er du usikker på om du har nok – sett i én til. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer