Cecilie Krogh:

Frisyren som får deg til å skinne

Noen dager er det ekstra viktig å se ut som en god utgave av seg selv. Her er frisyren som passer perfekt til de dagene der du virkelig vil skinne.

Frisyren som får deg til å skinne
Publisert

Cecilie Krogh

Cecilie Krogh

Cecilie er KKs skjønnhetsekspert og en av landets fremste innen hår og makeup. Hun var tidligere kreativ leder i Jan Thomas Studio, nå driver hun sin egen salong, Vest.
Instagram: @somcecilie

Slik gjør du

Du trenger:

  • naturbørste
  • 3 gummistrikker
  • hårnåler
  • hårspray
1. Start med å tupere kronen. Det er bedre å tupere litt for mye enn litt for lite. For at tuperingen skal sitte bedre, bruk litt tørrsjampo eller en teksturspray i håret. Avslutt med å gre håret bakover.
1. Start med å tupere kronen. Det er bedre å tupere litt for mye enn litt for lite. For at tuperingen skal sitte bedre, bruk litt tørrsjampo eller en teksturspray i håret. Avslutt med å gre håret bakover. Vis mer
2. Lag tre hestehaler lavt i nakken. Et godt tips er å massere håret over strikkene for å skape en tilfeldig og løsere look.
2. Lag tre hestehaler lavt i nakken. Et godt tips er å massere håret over strikkene for å skape en tilfeldig og løsere look. Vis mer
3. Snurr opp hestehalene. Fest de med nok hårnåler til at de sitter ordentlig. Spray oppsettet med hårspray for at frisyren skal holde hele dagen.
3. Snurr opp hestehalene. Fest de med nok hårnåler til at de sitter ordentlig. Spray oppsettet med hårspray for at frisyren skal holde hele dagen. Vis mer
For det lille ekstra: Sett på en eller flere fine hårspenner til slutt.
For det lille ekstra: Sett på en eller flere fine hårspenner til slutt. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer