TOPKNOT: Frisyren er med på å gi ansiktet et skikkelig løft. Her ser du (fv) Chrissy Teigen, Teresa Palmer og Kendall Jenner med sveisen.  Foto: Scanpix
TOPKNOT: Frisyren er med på å gi ansiktet et skikkelig løft. Her ser du (fv) Chrissy Teigen, Teresa Palmer og Kendall Jenner med sveisen. Foto: Scanpix Vis mer

Frisyretips

Frisyren som gir ansiktet et «løft»

Genial for deg som føler deg litt sliten og dratt.

Publisert

Å velge riktig frisyre til ansiktet ditt, kan være alfa og omega. Ikke bare er riktige frisyrer med på å løfte et antrekk til nye høyder, men det kan også gjøre at du ser både yngre og slankere ut. 

Å velge riktig hårsveis er imidlertid ikke alltid så enkelt. Vi har alle opplevd å stå en hel time (og mer, hehe) på badet KUN for å få håret til å bli perfekt; byttet frem og tilbake, krøllet og rettet, og heller ikke da endt opp med å gå ut døren fornøyd. HELDIGVIS kom vi nettopp over hårsveisen som skal redde deg i kveld, i morgen og resten av sommeren på ELLE.com - og den er superHOT, annerledes og løfter ansiktet. Og viktigst av alt kanskje: Den er enkel å lage! Se video av hvordan du kan lage frisyeren under annonsen. 

LES OGSÅ: Vet du hvilken hårsveis ALLE vil klippe seg til nå?

Det er guruen bak Kardashian-søstrenes hår, Justine Marjan, som var blant de første til å snakke varmt om den såkalte «topknoten»! Den ekstremt stramme og høye frisyren, som er elsket av kjendiser (og norske kvinner),  «løfter ansiktet» oppover og skaper en illusjon av smalere ansikt, i tillegg til at den fremhever dine personlige ansiktstrekk. Med andre ord vil du skille deg ut fra mengden uansett om alle rundt deg går med denne sveisen, for den ser ulik ut på alle!

Les «topknot»-oppskriften nederst i saken.

I tillegg til å være genial til både hverdags og fest, er «topknoten» super nå om sommeren, også her hjemme hvor det regner. Oppsettingen og produktene forhindrer nemlig luftfuktigheten fra å krølle og bruse til håret ditt. Genialt eller hva? 

LES OGSÅ: 4 frisyrer som får håret til å se tjukkere ut

Slik lager du den perfekte «topknoten»:

TRINN 1: Del håret inn i to like store deler (en topp del og en under del).
TRINN 2: Fordel en god voks gjennom hele håret.
TRINN 3: Fest den øverste delen av håret i en høy hestehale.
TRINN 4: Børst resten av det løse håret opp mot den andre hestehalen.
TRINN 5: Fest begge hestehalene sammen med en hårstrikk.
TRINN 6: Påfør mer voks i lengdene av håret og vri det.
TRINN 7: Fest dotten med hårnåler.

That's it!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer