Hår og volum

Frisyrene som gir fyldigere hår

Eksperten deler sine beste tips.

KLIPP DEG TIL VOLUM: I denne saken forteller frisøren deg hvilke frisyrer som gir volum, samt de mange måtene som kan tilføre fylde til håret. Foto: NTB
KLIPP DEG TIL VOLUM: I denne saken forteller frisøren deg hvilke frisyrer som gir volum, samt de mange måtene som kan tilføre fylde til håret. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Fyldig og voluminøs hår er noe vi alle ønsker å oppnå, og det finnes mange produkter som påstår å få de til. Men det har jo seg faktisk sånn at rett hårklipp er det som kan gjøre underverker.

Siv Oldervik, frisør og eier av Stas hår og bryn i Trondheim, forteller til KK at en god klipp er viktig for at håret skal se mest mulig fyldig ut.

- Det er også viktig at det ikke er for langt. Klipp det så det ser sunt ut, og klipp gjerne opp i front for å skape volum. Bak ville jeg ha hatt så helt form som mulig og heller brukt produkter til å skape volum der.

For å løfte frisyrer lager Oldervik gjerne bølger i håret.

- Da ser håret helt fantastisk ut!

Når håret er vått er det også greit å tenke på hvordan du føner håret. Oldervik tipser nemlig om å føne håret motsatt vei for ekstra hold og volum.

- Skal du sette det opp må du spraye godt med en teksturspray først, slik at det ikke klistrer seg til hodebunnen. Får du volum ved røttene ser det fyldig og fresh ut.

Dersom du har tynt hår kan det være en god idé å bruke volumprodukter og samtidig huske på å alltid ha bevegelse i hår som gir volum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer