Hårfarge

Frisyrene som gjør at vi vil farge håret vårt

Inspirasjon til deg som trenger en forandring i høst!

HØSTENS FINESTE HÅRFARGER: Høsten er her og det er på tide med en forandring. Hva med å farge håret noen nyanser lysere eller mørkere?   Foto: SipaUSA
HØSTENS FINESTE HÅRFARGER: Høsten er her og det er på tide med en forandring. Hva med å farge håret noen nyanser lysere eller mørkere? Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå som høsten er her er det mange av oss som klør litt ekstra i fingrene etter en forandring - enten det er ved å gå til innkjøp av en ny høstgarderobe, bytte ut produktene i sminkepungen (sjekk ut høstens mest crazy øyesminketrender her!), eller fornye håret med en fresh farge. Vurderer du å gjøre sistnevnte, men er usikker på hvilken farge du skal gå for? 

Her i KK.no-redaksjonen lar vi oss stadig inspirere av kjendiskvinnenes fantastiske frisyrer, og i høst er det mange av dem som rett og slett ser helt fabelaktige ut! Vi kunne lett gått for Jessica Chastains (39) kobberrøde toner, Blake Livelys (29) lyse, bølgete lokker eller Jourdan Dunns (26) lysebrune bob! Nedenfor ser du et knippe av våre absolutte favoritter - så kan du bare velge og vrake, og la deg inspirere inn i en helt ny sesong av farger, form og klipp! 

Men husk; det er ikke alltid turen til frisøren går som planlagt. KK.no-journalist Malin fikk nemlig sitt lange, brune håret forandret til et oransje mareritt uten at hun var klar over det. Så dersom ting skulle gå skeis hos frisøren - sjekk ut denne saken!

LES OGSÅ: Denne trendfletta lager alle kjendisene om dagen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer