Klær

Frustrert mote

Er du en desperat husmor? Gjør som kvinnene i suksesserien og kle deg i myke bomullsgensere.

Frustrert mote
Publisert
Sist oppdatert
De lever sine perfekte liv i forstadsgaten Wisteria Lane , iført pene klær og velpolerte manikyrnegler. Men det skjuler seg mye frustrasjon bak denne fasaden. Intriger, hemmeligheter, utroskap og løgn står på dagsordenen til kvinnene i den prisbelønte serien Frustrerte Fruer .
Supersjernestatus har de de fått for lenge siden og de populære skuespillerne kan velge og vrake i eksklusive designerklær når de skal posere på den røde løperen. Men, i serien sverger de til bomullsgensere fra merket Splendid.

Splendid lages i California, og har lenge vært blant kjendisenes favoritter. Genserne og toppene er laget i tynn bomull og egner seg perfekt til lag på lag-bruk. Sleng gjerne fire stykker på deg! Dette er myk mote. Merket har vært i Norge en stund og fås kjøpt på de fleste eksklusive butikkene i Oslo.

Er du er like desperat som Susan (Teri Hatcher) på kjæreste? Har du giftet deg bare for pengene som Gabrielle (Eva Longoria)? Ofret karrieren for å ta deg av mann og barn som Lynette (Felicity Huffman)? Eller er du like streng og perfeksjonistisk som Bree (Marcia Cross)?
Uansett hvem du likner mest, så kan du uansett slenge på deg en soft bomullsgenser. Dette er hot stuff! Skuespilleren Teri Hatcher er stor fan av merket.


Hvem av de frustrerte fruene er du? Klikk her og test deg selv .


Lag på lag-trenden blir stor til våren. Det amerikanske Marc by Marc Jacobs , som ble grunnlagt av designeren Marc Jacobs for fem år siden viser pastellfargete gensere av bomull, tredd på lag på lag. Kolleksjonen er noe inspirert av 80-tallets dansefeber. Tenk på danseserien Fame og skaff deg leggvarmere, hotpants og selvsagt en utrolig myk bomullesgenser - eller fire.

 • Frustrerte fruer går hver tirsdag på TV 2.

  Teri er stor fan av Splendid-toppene.
  Teri er stor fan av Splendid-toppene. Vis mer
  Susan sverger til Splendid.
  Susan sverger til Splendid. Vis mer
  Lag på lag fra Marc by Marc Jacobs.
  Lag på lag fra Marc by Marc Jacobs. Vis mer
  Teri i genser fra Splendid.
  Teri i genser fra Splendid. Vis mer
  (kr 800, Splendid)
  (kr 800, Splendid) Vis mer
  (kr 800, Splendid)
  (kr 800, Splendid) Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer