Vinter 2010

Fuglemotivet er supertrendy nå

Det dukker opp overalt. Slik styler du det.

FINE FUGLER: Fuglemotiver og - mønstre dukker opp overalt for tiden. Se våre kjøpetips i bildeserien under, og finn ut hvordan du styler plaggene (Genser i rayon og polyester (kr 499, Nelly.com). Foto: Produsenten
FINE FUGLER: Fuglemotiver og - mønstre dukker opp overalt for tiden. Se våre kjøpetips i bildeserien under, og finn ut hvordan du styler plaggene (Genser i rayon og polyester (kr 499, Nelly.com). Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du husker dem kanskje fra fusketatoveringene til Chanel.

Nå er svalene tilbake i trendbildet, og de har fått med seg flere av sine kvitrende venner.

De fysiske fuglene har for lengst fløyet sydover, men på klær, smykker og interiørprodukter er de å se overalt.

Symbolsk har fugler hatt en stor betydning i både religiøse og mytologiske forestillinger.

De kan stå for alt fra frihet til sjel, klokskap eller evnen til å komme i kontakt med det overnaturlige.

LES OGSÅ: Dette er faktisk de nye trendskoene

Kult til julebordsantrekket

Enten du vil være litt åndelig og mystisk, eller du bare synes fuglene ser fine ut, så kan du ved hjelp av riktig styling bli kjempekul med fugler som motiv på klærne dine.

Du trenger ikke å frykte at dette dreier seg om fjærpryd og farger a la kyllingmannen. Nei, vi snakker i hovedsak om sort, hvitt og grått samt enkelte innslag blått og hvitt. Også en slump paljetter da.

En genser med fuglemotiv kan for eksempel kombineres med jeans, høye hæler og en blazer over. La gjerne fuglene anta rollen som tilbehør av typen store smykker ellers ville tatt, og begrens deg derfor på accessoir-fronten.

En sort julebordskjole når nye høyder med et søtt fuglesmykke i halsen, eller lange øredobber med søte svaler på i ørene.

Og kunne du tenke deg litt kvitre-stemning på interiørfronten? Sjekk ut bildene mot slutten av bildeserien, hvor vi har tatt med noen forslag til hvordan du kan la fuglene skape stemning i hjemmet ditt også.

Se våre forslag her:Pass opp for jungeldyret

Falt ikke fuglene i smak? Kanskje er du mer på rovdyrbølgen? Dyreprint er alltid like hot, og du finner det på alt fra kåper, gensere og skjørt til sko, vesker og skjerf.

Det kan likevel være på sin plass å huske at less is more, også når det kommer til disse mønstrene.

Begynn i det små, med en veske eller kanskje et belte i leopard, zebra eller tigerprint, og se hvordan du føler deg etter en dag med dyrisk look. Kanskje holder det med litt dyrisk tilbehør for deg? Eeeelsket du det, er det ingenting i veien for å velge en kåpe neste gang. You grr girl!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer