Bli Ny Med Kk

Full klaff med frisyren

Den nye flotte frisyren fikk fram de beste trekkene i Kristins ansikt.

Full klaff med frisyren
Publisert
Sist oppdatert
(Tekst: Lise Austin. Hår: Alex Frisør v/Anita Makeup: Karen Eriksen.)


Personlige data:
Navn: Kristin Weiseth
Alder: 28
Bosted: Tretten
Sivilstatus: Gift, ett barn
Yrke: Fødselspermisjon/jobbsøker
Høyde: 164 cm
Størrelse: 36
Interesse: Friluftsliv, venner, shopping og korsang

Utseendet er ikke lenger førsteprioritet for Kristin, som for et år siden fødte en sønn. – Jeg blir fortalt at jeg har en kjedelig stil, og frisyren har vært den samme siden videregående.
Jeg har vel stagnert på et eller annet årstall. Da var det flaks at Kristin kom til oss og fikk den nye frisyren, som passer så godt til henne. For noen ganger blir det full klaff i frisørstolen. Kristin har aldri hatt pannelugg, og synes fremdeles det er litt rart. Men hun har bare fått positive tilbakemeldinger, selv om ikke alle kjenner henne igjen med den nye frisyren. – De hilser høflig på meg som jeg var ny, selv i det koret jeg har sunget i ett år. Naboen sier jeg ser ut som en modell. Kristin likte antrekket med den korte shortsen best, selv om hun ikke synes det passer å gå i den på butikken hjemme på Tretten. – Men jeg kan jo bruke en langbukse i stedet, mener hun.

På bildet i toppen har Kristin har på seg en strikket bolero med silkesløyfe (kr 450) over en topp med spagetti-stripper (kr 200) og poplin piratbukse med utenpålommer og spensel nede (kr 800, alt fra Camilla Risøe). Sko med kilehæl (kr 1300, Walkabout), kjede i tvunnet silkesnor (kr 200, Bianco) og armbånd i tre (kr 55, Accessorize).

KLESTIPS
Vis fram den flotte kroppen du har, ikke bruk store gensere uten fasong som skuler figuren, er vårt første bud til Kristin. Selv om ikke antrekkene hun har fått ser sporty ut ved
første øyekast, er de faktisk det. Her kan man bytte ut de høyhælte skoene med joggesko og ta av smykkene, så er man klar for tur. Kristin kan gjerne bruke en trøye med fasong som viser fram midjen. Også bukser med lavt liv sitter flott på henne, men da er det en fordel med litt høyde på skoene for å få de riktige proporsjonene. Ettersittende små kjoler og skjørt for å vise fram de flotte beina er perfekte sommerantrekk for henne. De fleste på Kristins alder kan bruke alle farger, men husk at noen duse farger gjør at du må kompensere med litt sterkere makeup, ellers kan det bli for blast.

SMINKETIPS
Øyebryn er vanskelig, og spesielt nå etter en tid da brynene skulle være veldig nappet. Nå skal de nemlig være tykkere igjen. Kristin har nappet mye, så de blir lagt bredere med øyebrynsskygge. Brynene lager en ramme rundt øynene og framhever øynene. Blir de for smale, trekker de mer oppmerksomhet enn øynene, og blir de for mørke, ser de ut som de hører til et annet ansikt. Man kan også lett se litt streng ut. Det er lagt gyllen makeupkrem over hele ansiktet og concealer rundt øynene og på røde partier. Lys øyeskygge ble lagt på lokket og en mørk i globallinjen. Brun kajal fra midt på øyet og ut til siden både oppe og nede, pluss brunsvart maskara. Varmrød rouge og lakserosa leppestift.

HÅRTIPS
Skolepikehåret er byttet ut med en skikkelig frisyre. Volumet på håret som før klippen lå fra underste del av øret til midt på halsen, er nå flyttet fra øres øverste del og opp. Håret er klipt i skulderlengde og gradert oppover. På toppen av hodet er det behold lengder som er like lange som den litt rufsete luggen. Det rare var at ettersom håret ble klipt, kom det fram masse fall i håret som ikke Kristin selv engang visste om. Skum ble brukt for å få fram fallen. Ta skum i hendene og klem fram fallen, men hårfrisyren kan også fønes rett. Fargen er fortsatt lys, men er farget en tone dypere enn tidligere.
FØR:  Kristin lot frisøren få frie tøyler. - Det vokser jo ut igjen!
FØR: Kristin lot frisøren få frie tøyler. - Det vokser jo ut igjen! Vis mer
ETTER: - Det er fortsatt litt uvant med pannelugg, men jeg synes det er tøft, sa Kristin.
ETTER: - Det er fortsatt litt uvant med pannelugg, men jeg synes det er tøft, sa Kristin. Vis mer
Stor bag i semsket skinn (kr 100, Mexx).
Stor bag i semsket skinn (kr 100, Mexx). Vis mer
Sporty småbarnsmor med tynn poplins-jakke (kr 900, Mexx) som har store utenpålommer og markert midje, til korte jeans med grønne kantbånd (kr 495, Magnet). Tynne flettede sandaler med hæl (kr 400, Bianco) og armbånd med charms (kr 55, Accessorize).
Sporty småbarnsmor med tynn poplins-jakke (kr 900, Mexx) som har store utenpålommer og markert midje, til korte jeans med grønne kantbånd (kr 495, Magnet). Tynne flettede sandaler med hæl (kr 400, Bianco) og armbånd med charms (kr 55, Accessorize). Vis mer
Selskapsshorts med sateng-sløyfe (kr 600) til enkel V-ringet genser (kr 400, begge fra Camilla Risøe). Beige støvletter med glidelås i siden (kr 1200, Bianco). Kjeder - kort (kr 130) og lagt (kr 105, begge fra Accessorize).
Selskapsshorts med sateng-sløyfe (kr 600) til enkel V-ringet genser (kr 400, begge fra Camilla Risøe). Beige støvletter med glidelås i siden (kr 1200, Bianco). Kjeder - kort (kr 130) og lagt (kr 105, begge fra Accessorize). Vis mer
Sko med kilehæl og rund tupp (kr 600, Bianco). Turkis og grønn ørepynt (kr 130, Accessorize).
Sko med kilehæl og rund tupp (kr 600, Bianco). Turkis og grønn ørepynt (kr 130, Accessorize). Vis mer
To kjeder, ett av dem perler trukket med stoff (à kr 150, Popin). Belte i preget skinn med storspenne (kr 50, Magnet).
To kjeder, ett av dem perler trukket med stoff (à kr 150, Popin). Belte i preget skinn med storspenne (kr 50, Magnet). Vis mer
Bøttehatt med spenne (kr 200, Accessorize).
Bøttehatt med spenne (kr 200, Accessorize). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer