Alexander Wang

Futuristisk for Wang

Alexander Wang viste sin neste kolleksjon under moteuken i New York, av var tydelig inspirert av science fiction og sport. Se kolleksjonen her!

Futuristisk for Wang
Publisert
Sist oppdatert

Den sporty trenden fortsetter hos Alexander Wang også neste vår- og sommersesong, det viste han da han holdt sin motevisning under moteuken i New York forrige uke. Alexander Wang har lenge holdt seg tro til den sporty trenden, men denne gangen med mer fokus på å fremheve kvinnekroppen fremfor å gjemme den i helt rette plagg, som det har vært mye av tidligere hos Wang.

Wang var også tydelig inspirert av science fiction, og viste flere plagg med futuristisk preg i snott, mønster og fargebruk.

Les også: Minimalistsik og stilrent hos Theory

Futuristisk for Wang

SVART & HVITT: En Wang-klassiker er antrekk i svart og hvitt, og kolleksjonen for våren og sommeren 2015 var intet unntak. Foto: All Over.

Futuristisk for Wang

SCUBA: Bodycon-kjoler som minner om en krysning mellom våtdrakt og futuristiske tenniskjoler kommer i flere sterke farger neste sesong hos Wang. Foto: All Over.

Les også: Se Tommy Hilfiger-visningen fra moteuken i New York

Futuristisk for Wang

NYANSER AV GRÅTT: Hele antrekk i nyanser av grått blir hett neste sesong, og er en trend vi har sett hos flere motehus. Wang komplimenterer gråtonene med et hint av rødfarge. Foto: All Over.

Futuristisk for Wang

MØNSTER: Plagg med symmetriske, fargesterke mønster gir en kaleidoskopisk effekt og blir statementplagg til neste vår- og sommersesong. Foto: All Over.

Futuristisk for Wang

WANG: Alexander Wang virket både lettet og fornøyd da han løp ut på catwalken for å motta applaus etter den storslåtte visningen. Foto: All Over.

Les også: Ralph Lauren holdt et annerledes moteshow i New York

 

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer