Vis mer

Alexander Wang

Futuristisk for Wang

Alexander Wang viste sin neste kolleksjon under moteuken i New York, av var tydelig inspirert av science fiction og sport. Se kolleksjonen her!

Publisert

Den sporty trenden fortsetter hos Alexander Wang også neste vår- og sommersesong, det viste han da han holdt sin motevisning under moteuken i New York forrige uke. Alexander Wang har lenge holdt seg tro til den sporty trenden, men denne gangen med mer fokus på å fremheve kvinnekroppen fremfor å gjemme den i helt rette plagg, som det har vært mye av tidligere hos Wang.

Wang var også tydelig inspirert av science fiction, og viste flere plagg med futuristisk preg i snott, mønster og fargebruk.

Les også: Minimalistsik og stilrent hos Theory

Vis mer

SVART & HVITT: En Wang-klassiker er antrekk i svart og hvitt, og kolleksjonen for våren og sommeren 2015 var intet unntak. Foto: All Over.

Vis mer

SCUBA: Bodycon-kjoler som minner om en krysning mellom våtdrakt og futuristiske tenniskjoler kommer i flere sterke farger neste sesong hos Wang. Foto: All Over.

Les også: Se Tommy Hilfiger-visningen fra moteuken i New York

Vis mer

NYANSER AV GRÅTT: Hele antrekk i nyanser av grått blir hett neste sesong, og er en trend vi har sett hos flere motehus. Wang komplimenterer gråtonene med et hint av rødfarge. Foto: All Over.

Vis mer

MØNSTER: Plagg med symmetriske, fargesterke mønster gir en kaleidoskopisk effekt og blir statementplagg til neste vår- og sommersesong. Foto: All Over.

Vis mer

WANG: Alexander Wang virket både lettet og fornøyd da han løp ut på catwalken for å motta applaus etter den storslåtte visningen. Foto: All Over.

Les også: Ralph Lauren holdt et annerledes moteshow i New York

 

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer