Alexander Wang

Futuristisk for Wang

Alexander Wang viste sin neste kolleksjon under moteuken i New York, av var tydelig inspirert av science fiction og sport. Se kolleksjonen her!

Den sporty trenden fortsetter hos Alexander Wang også neste vår- og sommersesong, det viste han da han holdt sin motevisning under moteuken i New York forrige uke. Alexander Wang har lenge holdt seg tro til den sporty trenden, men denne gangen med mer fokus på å fremheve kvinnekroppen fremfor å gjemme den i helt rette plagg, som det har vært mye av tidligere hos Wang.

Wang var også tydelig inspirert av science fiction, og viste flere plagg med futuristisk preg i snott, mønster og fargebruk.

Les også: Minimalistsik og stilrent hos Theory

image: Futuristisk for Wang

SVART & HVITT: En Wang-klassiker er antrekk i svart og hvitt, og kolleksjonen for våren og sommeren 2015 var intet unntak. Foto: All Over.

image: Futuristisk for Wang

SCUBA: Bodycon-kjoler som minner om en krysning mellom våtdrakt og futuristiske tenniskjoler kommer i flere sterke farger neste sesong hos Wang. Foto: All Over.

Les også: Se Tommy Hilfiger-visningen fra moteuken i New York

image: Futuristisk for Wang

NYANSER AV GRÅTT: Hele antrekk i nyanser av grått blir hett neste sesong, og er en trend vi har sett hos flere motehus. Wang komplimenterer gråtonene med et hint av rødfarge. Foto: All Over.

image: Futuristisk for Wang

MØNSTER: Plagg med symmetriske, fargesterke mønster gir en kaleidoskopisk effekt og blir statementplagg til neste vår- og sommersesong. Foto: All Over.

image: Futuristisk for Wang

WANG: Alexander Wang virket både lettet og fornøyd da han løp ut på catwalken for å motta applaus etter den storslåtte visningen. Foto: All Over.

Les også: Ralph Lauren holdt et annerledes moteshow i New York

 

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: