Offset og Cardi B:

Ga datteren (2) veske til 80 000 kroner

Superstjernene ga datteren Kulture litt av en bursdagsgave.

OFFSET OG CARDI B: Rapperne er foreldre til datteren Kulture (2). Foto: NTB Scanpix
OFFSET OG CARDI B: Rapperne er foreldre til datteren Kulture (2). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det går sjelden stille for seg når kjendisene steller i stand bursdagsfester for barna sine. Kardashian-familien er blant dem som har fått folk til å sperre opp øynene.

Kim Kardashian (39) lagde en slags mini-Coachella for datteren North (7), mens lillesøster Kylie (22) lagde en fornøyelsespark for datteren Stormi da hun fylte to.

Travis Scott (t.v.) og Kylie Jenner (t.h.) sammen med datteren Stormi. Foto: NTB Scanpix
Travis Scott (t.v.) og Kylie Jenner (t.h.) sammen med datteren Stormi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Samme året som Kylie fødte Stormi, ble også rapperne Cardi B (27) og Offset (28) foreldre til lille Kulture. Denne sommeren fylte parets hjerteknuser to år og det ble selvfølgelig feiret.

Både mamma og pappa har delt flere bilder fra den store dagen på Instagram. Det var her vi fikk se de ekstravagante gavene Kulture fikk på toårsdagen sin.

Mamma Cardi B la blant annet ut et bilde hvor vi ser at både hun og datteren har på seg en del smykker - deriblant en klokke hver som glitrer i diamanter. Og hvis vi «kjenner» Cardi B rett, så er det nok ikke falske diamanter som befinner seg på klokkene.

Veske til 80 000 kroner

Men bursdagsgavene stoppet ikke der. Pappa Offset la ut en video på Instagram hvor han pakket opp en gave sammen med datteren.

Se dette innlegget på Instagram

Late is better then never I Birkin my baby

Et innlegg delt av OFFSET (@offsetyrn)

Opp av posen drar han ut en veske som står svært høy på manges ønskelister: en Birkin-veske. Disse veskene koster tusenvis av kroner og du har flaks hvis du finner en til under 50 000.

Vesken lille Kulture fikk av pappa har en prislapp på rundt 8000 dollar ifølge Insider - noe som vil si at den kan ha en prislapp på rundt 80 000 norske kroner.

Kritiseres

Med bursdager kommer også gaver, men er det nødvendig å gi bort en veske til titusener av kroner? Det lurer svært mange på etter at Offset la ut videoen på Instagram.

«Så mye bortkastede penger. Den vesken kunne ha reddet livet til en familie, og nå tilhører den en toåring», skriver en Instagram-bruker.

«Ikke tving henne til å vokse opp før hun må... La babyen være et barn..», skriver en annen.

Men det er også flere som ber folk roe ned med de negative kommentarene.

«De har jobbet hardt for pengene sine, så de kan gjøre hva de vil. Slutt nå.»

«Skal vi begynne å fortelle hverandre hvordan vi skal oppdra barna våre? Vi har alle forskjellige livsstiler, så slutt å fortell folk hva de skal gjøre med pengene sine», skriver en annen Instagram-bruker.

KRITISERES: Stjernene møter motgang etter at Offset (t.v.) delte en video av at datteren får en veske til 80 000 kroner i bursdagsgave. Foto: NTB Scanpix
KRITISERES: Stjernene møter motgang etter at Offset (t.v.) delte en video av at datteren får en veske til 80 000 kroner i bursdagsgave. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cardi B svarer på kritikken

KK har forsøkt å komme i kontakt med både Offset og Cardi B for en kommentar, men det uten hell.

Heldigvis tok Cardi B til Instagram-storyen sin for å dele noen tanker rundt kritikken Offset har fått. Storyen er nå borte fra hennes Instagram, men Complex har gjenfortalt hva artisten sa:

«Når en kjendis kjøper smykker og designer-produkter til barnet ditt, sier alltid folk: «Barn bryr seg ikke om det, de bryr seg bare om leker og godteri». Ja, barn bryr seg bare om leker og godteri, men saken er sånn at barn går også utendørs. Barn går på restauranter. Barn går på flotte steder. Kjendisbarn, de går på røde løpere. Og hvis jeg er kul og pappa er kul, så er ungen det også. Så jeg er ikke sint for at pappa kjøpte en Birkin til barnet vårt. Hun kommer til å matche mamma.»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer