Offset og Cardi B:

Ga datteren (2) veske til 80 000 kroner

Superstjernene ga datteren Kulture litt av en bursdagsgave.

OFFSET OG CARDI B: Rapperne er foreldre til datteren Kulture (2). Foto: NTB Scanpix
OFFSET OG CARDI B: Rapperne er foreldre til datteren Kulture (2). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det går sjelden stille for seg når kjendisene steller i stand bursdagsfester for barna sine. Kardashian-familien er blant dem som har fått folk til å sperre opp øynene.

Kim Kardashian (39) lagde en slags mini-Coachella for datteren North (7), mens lillesøster Kylie (22) lagde en fornøyelsespark for datteren Stormi da hun fylte to.

Samme året som Kylie fødte Stormi, ble også rapperne Cardi B (27) og Offset (28) foreldre til lille Kulture. Denne sommeren fylte parets hjerteknuser to år og det ble selvfølgelig feiret.

Både mamma og pappa har delt flere bilder fra den store dagen på Instagram. Det var her vi fikk se de ekstravagante gavene Kulture fikk på toårsdagen sin.

Mamma Cardi B la blant annet ut et bilde hvor vi ser at både hun og datteren har på seg en del smykker - deriblant en klokke hver som glitrer i diamanter. Og hvis vi «kjenner» Cardi B rett, så er det nok ikke falske diamanter som befinner seg på klokkene.

Veske til 80 000 kroner

Men bursdagsgavene stoppet ikke der. Pappa Offset la ut en video på Instagram hvor han pakket opp en gave sammen med datteren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer