Trend:

Gå for beige plagg denne sesongen

Slik bruker Instagram-stjernene trendfargen!

TRENDY FARGE: Ulike nyanser av beige er hot nå! Foto: Scanpix
TRENDY FARGE: Ulike nyanser av beige er hot nå! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Nå har vi en gladnyhet til deg som elsker enkle antrekk som gjerne består av en farge! Etter hva vi har sett på catwalken denne sesongen, er det ingen tvil om at designerne ser en stor trend i ton i ton-antrekk.

Altså antrekk der hvor man tar utgangspunkt i en farge og bruker plagg i ulike nyanser av den. Dette kan selvfølgelig resultere i noe som kan passe for enhver smak.

For eksempel et rosa antrekk fra topp til tå til den fargeglade, eller er mer nedtonet look i beige til hun som ønsker noe litt enklere.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Dersom sistnevnte antrekk høres ut som noe for deg, ha du masse inspirasjon i vente! Nå kryr det nemlig av slike beige antrekk på Instagram. Kjente moteprofiler fra hele verden sverger til en stilren look om dagen, og her spiller den beige fargen en stor rolle.

Du kan fint bruke den i form av ton i ton-trenden, eller så kan du kombinere det beige plagget med tidløse plagg som et par jeans eller en hvit t-skjorte. Her er det bare å la seg inspirere:

Dersom dette er en stil du ønsker å prøve ut, bør du virkelig sjekke ut den norske influenseren Guri Heli. Instagramkontoen hennes er full av klassiske antrekk med en edgy vri, og det er ikke vanskelig å finne superfine beige looks her.

Her ser du henne i en av sesongens store trender: dressen. Den kan styles på så mange måter, og i dette tilfellet har Heli brukt den sammen med en hvit t-skjorte og kule sneakers.

LES OGSÅ: 21 superfine sko fra salget

Et innlegg delt av Guri Heli (@guriheli)

Tro det eller ei, men noe så enkelt som en beige kardigan med knapper har dominert trendbildet i sosiale medier i lang tid nå. Budsjettvennlige varianter av dette plagget kan du finne hos både Lindex, Gina Tricot og H&M.

Den kan fint brukes åpen sammen med en t-skjorte og et par jeans, eller lukket slik at kardiganen fungerer som en genser. Topp det hele med lekre smykker og du er klar!

Matchende sett-trenden fortsetter å leve videre, og under ser du hvordan norske Elen Kristvik bruker en beige blazer og et beige skjørt sammen.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig kåpe til din figur

Når våren melder sin ankomst kan du dra frem den klassiske trenchcoaten. Denne kåpen er en god investering og et plagg du kan bruke år etter år.

LES OGSÅ: Bli ny: - Jeg husker ikke sist jeg kjøpte nye klær

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer