Kjendismote

- Gå for en herreinspirert klokke

Få Cate Blanchetts beste tips til hvordan du får en spennende stil.

CATE BLANCHETT: KKs moteredaktør, Silje Pedersen, møtte skuespillerinnen i Milano. Les hvilke plagg stjernen sverger til her!
CATE BLANCHETT: KKs moteredaktør, Silje Pedersen, møtte skuespillerinnen i Milano. Les hvilke plagg stjernen sverger til her! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KKs moteredaktør, Silje Pedersen, møtte Hollywoodstjernen i Milano tidligere i vår i forbindelse med lanseringen av Armanis nye parfyme, «Sì», som Blanchett (44) fronter.

Under møtet fortalte hun blant annet om sine beste tips og hvilke plagg hun sverger til.

LES OGSÅ: Slik styler du den stripete genseren

CATE BLANCHETT: - Jeg sverger til blazer, vest og dressbukse! Foto: All Over Press
CATE BLANCHETT: - Jeg sverger til blazer, vest og dressbukse! Foto: All Over Press Vis mer
MED HERREKLOKKE: Cate Blanchett synes maskuline herreklokker er sexy på kvinner. Her har hun på seg en selv! Foto: All Over Press
MED HERREKLOKKE: Cate Blanchett synes maskuline herreklokker er sexy på kvinner. Her har hun på seg en selv! Foto: All Over Press Vis mer

Elsker det maskuline


44-åringen, som er kjent fra filmer som «Ringenes Herre», «Benjamin Button» og «The Aviator», er en klassisk skjønnhet som oser av femininitet. Likevel forbinder vi henne med en form for en stram eleganse og maskuline elementer.

Silje Pedersen: Du kler deg ofte i herreinspirerte plagg, hvordan beskriver du stilen din?

Cate Blanchett: Den utvikler seg hele tiden. Jeg elsker å blande feminine og maskuline plagg. Jeg går ofte i dress, men har alltid et feminint element – som oftest høye hæler.

Silje Pedersen: Har du noen favorittplagg du alltid kan ty til?

Cate Blanchett: Jeg bruker dress slik andre kvinner bruker kjoler. Mine favorittplagg er blazer, bukse og vest – gjerne i kombinasjon med elegante sko. Det er kontrasten som gjør stilen. For eksempel er det utrolig sexy med en stor herreklokke på en feminin arm.

LES OGSÅ: Midi er sommerens heteste skjørtelengde

Spill på kontraster

Hemmeligheten til stjerner ligger altså i å blande det feminine og det maskuline. Ved å bruke en herreinspirert klokke på en feminin arm, får du frem en spennende kontrast.

Et annet triks er å gå for et par høye, sexy sko til en androgyn dress.

LES OGSÅ: - Du ser meg aldri i magetopp!

Kjøpetips

Herreinspirerte klokker som blir lekre på en feminin arm:


(Intervju: Silje Pedersen)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer