Catwalk

Gå for gull

Det metalliske er stadig like populært, både i form av tilbehør og hele antrekk. Du skal fortsatt skinne som gull i høst.

Gå for gull
Publisert
Sist oppdatert
Designerne klarer ikke å slippe rokken med gulltrådene. Etter en skinnende vår og sommer fortsetter gullgravingen fra motehusene. Kle deg metallisk til fest med miniskjørt, eller velg en lang aftenkjole av skinnende gullstoff til den spesielle daten. Dette er maksimalisme og bling-bling på høyt nivå.

Ønsker du en mer moderat look, kan du velge ett metallisk plagg som du kombinerer med svarte bukser. Du kan også bryte opp og velge en sliten jeans til en overdådig bluse i skinnende chiffon. Sistnevnte er en hit blant alle trofaste fashionistaer. Desto mer du bryter og blander materialer, jo mer fashion vil du utstråle.

Er du redd for at full metallisk look kan bli for mye for deg, kan du velge metallisk tilbehør. Ingenting er mer sexy en skinnende pumps til kinoavtalen og fredagspilsen. En veske som synes er heller ikke å forakte. Billigkjedene tilbyr gullgruver av skinnende tilbehør, så du trenger ikke blakke deg helt for denne luksuriøse looken. Det står mellom bronse, sølv og gull. Uansett blir du en vinner i dette.

 • Se bildene av stilikonene og stjernene. De har for lengst sett seg blinde på gull.

 • Se kolleksjonene til Zac Posen, Pucci, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Gucci og Max Mara for ytterligere inspirasjon. I høst er det lov å være golddigger.
  Matthew Williamson høst-vinter 2006.
  Matthew Williamson høst-vinter 2006. Vis mer
  Rock&Republic høst-vinter 2006.
  Rock&Republic høst-vinter 2006. Vis mer
  Gå for gull
  Donna Karan høst-vinter 2006.
  Donna Karan høst-vinter 2006. Vis mer
  Carlos Miele høst-vinter 2006.
  Carlos Miele høst-vinter 2006. Vis mer
  Rock&Republic høst-vinter 2006.
  Rock&Republic høst-vinter 2006. Vis mer
  Agatha Ruiz De La Prada høst-vinter 2006.
  Agatha Ruiz De La Prada høst-vinter 2006. Vis mer
  Gucci høst-vinter 2006.
  Gucci høst-vinter 2006. Vis mer
  Gucci høst-vinter 2006.
  Gucci høst-vinter 2006. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer