Valentino

Gå sommeren i møte med antrekk a la Valentino

Du trenger ikke betale 100.000 kroner for å se ut som en million!

VALENTINO: Det italienske motehuset lot seg inspirere av den afrikanske kulturen for sin vår/sommer-kolleksjon. Nå kan du stjele stilen for en langt billigere penge! Foto: Ap
VALENTINO: Det italienske motehuset lot seg inspirere av den afrikanske kulturen for sin vår/sommer-kolleksjon. Nå kan du stjele stilen for en langt billigere penge! Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver sommer ser vi at de typiske stilene kommer tilbake i butikkene. Vi snakker greskinspirerte looks, festivalstilen, og ofte etniskinspirerte plagg. Sistnevnte sto veldig i fokus hos den italienske designgiganten Valentino da motehuset skulle vise frem sin kolleksjon for sommeren 2016. Hele kolleksjonen var nemlig en hyllest til Afrika. Modellene spaserte ned catwalken til trommerytmer og klærne var virkelig helt fantastiske. 

Dessverre er plaggene like dyre som de er fine. En kjole fra Valentino kan nemlig ha en prislapp nærmere 100.000 kroner - hvis ikke over det også. Heldigvis finnes det et hav av butikker i dette landet som har klær med en langt vennligere prislapp - som minner oss om det Valentino presenterte på catwalken! Derfor har vi latt oss inspirere og funnet frem klær og tilbehør som sklir lett inn i sommerens etniskinspirerte klesskapet. Under bildekarusellen og annonsen finner du også en video fra da KK.no var i Paris og fikk se den utrolig kolleksjonen komme til live - bare se på det håndarbeidet!

 

 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer