Game Of Thrones

«Game of Thrones'» best kledde? Vi ELSKER stilen til Sophie Turner og Maisie Williams!

Rocka og feminine. Sjekk rød løper-garderoben til de to unge stjerneskuddene.

Publisert
Sist oppdatert

Vi i KK.no eeeeeelsker «Game of Thrones» og gleder oss helt VILT til premieren på sesong seks, som er rett rundt hjørnet. 

Og to av våre favorittkarakterer er selvsagt de to gjenlevende kvinnelige Stark-familiemedlemmene - Sansa og Arya, spilt av henholdsvis Sophie Turner (20) og Maisie Williams (19). 

Men det er ikke bare vi som elsker de to unge stjerneskuddene. Etter suksessen med HBO-serien har de blitt svært berømte og gjenkjennes verden over. Dette har også ført til at de raskt har blitt designeryndlinger, og har fått garderober de fleste av oss bare kan DRØMME om!

GODE VENNER:Her er Sophie og Maisie på HBOs Emmy After Party i september i fjor.  Foto: SipaUSA
GODE VENNER:Her er Sophie og Maisie på HBOs Emmy After Party i september i fjor. Foto: SipaUSA Vis mer

Og ja, vi elsker nesten alt de har på seg på den røde løperen også. Maisie har en forkjærlighet for rocka minikjoler og jumpsuits som viser frem hennes petite figur (gjerne med kule accessoirer, som statementvesker), eller feminine kjoler med strutteskjørt. Sophie på sin side, velger gjerne en litt mer voksen og elegant stil, og har en forkjærlighet for lange kjoler med klassisk snitt. Men også hun vet å «vampe det opp», når hun ønsker. Superkule begge to! Se noen av våre favorittantrekk fra Sophie og Maisie i bildeserien i toppen av saken.

LES OGSÅ: Se bildene fra MTV Movie Awards 2016

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer