Bjørn Borg

Game on for Bjørn Borg!

Se video av hele den dataspill-inspirerte visningen fra Bjørn Borg!

Game on for Bjørn Borg!
Publisert
Sist oppdatert

I en mørk, underjordisk tunnel ble internasjonal motepresse og fashionistaene presentert Bjørn Borgs kolleksjon for våren og sommeren 2015 - og det i ekte gaming-stil. Modellene bar plastikkmasker og marsjerte nedover catwalken i statiske bevegelser - som en figur ut av et dataspill.

Se video fra visningen nederst i saken.

 - Bjørn Borg viste en sporty kolleksjon for neste sesong. Sporty er definitivt en trend som vi vil se mye av i tiden fremover, men Bjørn Borg skiller seg ut fra mengden ved å vise en mer futuristisk versjon av trenden, forteller STYLEmags webansvarlig Stella Vaage, som var til stede på visningen under moteuken i Stockholm.

Mote og sport møttes i kolleksjonen, som viste tekniske plagg, som også kan inkorporeres i streetstyle-inspirerte hverdagsantrekk.

 - Det er mye sporty å se i motebildet for tiden, men Bjørn Borg skiller seg definitivt ut fra mengden, og favorittene mine fra kolleksjonen er de knehøye tennissokkene og den svarte og hvite badedrakten, forteller Stella.

Les også: Sjekk vårkolleksjonen fra Filippa K her!

Les også: STYLEmag på Stockholm Fashion Week

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer