Streetstyle:

Gatemoten vi lar oss inspirere av i høst

Se bildene fra New York og London!

FASHION WEEK: Vi har latt oss inspirere av gatemoten under moteuken i New York og London. Foto: Scanpix
FASHION WEEK: Vi har latt oss inspirere av gatemoten under moteuken i New York og London. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens vi venter på at moteuken i Milano skal starte for fullt, tar vi en titt på hva som har skjedd i streetstyle-bildet under moteukene i New York og London. Moteprofiler fra hele verden hadde tatt turen til storbyene og som alltid hadde de pakket med seg de siste trendene.

Under de skandinaviske moteukene så vi ekstremt mye dyreprint. Danske Jeanette Madsen (se bilde under) tok også turen til New York denne sesongen og hadde selvfølgelig med seg dyreprint i kofferten.

Som alltid er slangeskinnprint og leopard i fokus, og flere av damene valgte å kombinere de iøynefallende mønstrene med nøytrale farger for å tone det ned og skape en fin kontrast.

Jeanette Madsen Foto: Scanpix
Jeanette Madsen Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Sprit opp jeansen

Jeans er for mange det mest hverdagslige plagget vi har, og det er det kanskje, men sannheten er at det kan styles både opp og ned på SÅ mange forskjellige måter. Det så vi under moteuken da disse jentene stylet hverdagsplagget på sin egen måte.

Ønsker du å gjøre det hele mer pyntet trenger du i grunn ikke mer enn et par lekre, høye hæler. Men, det skader heller ikke med en kul overdel, gjerne i et morsomt mønster! Jeans passer også til jobb og kan fint kombineres med en tøff blazer.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Dressen er fremdeles hot

Ved flere anledninger har vi dratt frem dressen som en av årets hotteste trender, og det ser ut til at den fortsetter å være det. Streetstyle-stjernene i New York og London viste at det enkleste ofte er det beste, og stylet dressene sine med en hvit overdel.

Det er selvfølgelig alle muligheter for å kjøre litt ekstra på også! Vi ser mye velur i motebildet akkurat nå, så hva er vel bedre enn å skaffe seg en velurdress til høsten?

LES OGSÅ: Dette sier fargene på klærne dine om deg

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Statementkåpen

Dette plagget har blitt nevnt mange ganger på kk.no - nettopp fordi vi aldri blir lei. Nå er kåpesesongen her igjen og nok en gang ønsker vi oss en kåpe som skiller seg litt ut.

Vi elsker disse kåpene fordi de tilfører noe ekstra til antrekket vårt. Det er jo ingen hemmelighet at nordmenn ofte kler seg i svart, hvitt og grått. Kåper i lekre mønster eller de som har spennende detaljer vil med en gang gjøre antrekket ditt mer interessant.

LES OGSÅ: Ødelagt spile-bh: kan den reddes?

Gatemoten vi lar oss inspirere av i høst
Gatemoten vi lar oss inspirere av i høst
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer