Klær

Gatesmarte klær

Popdivaen Gwen Stefani vil gjøre hele verden gatesmart med klesmerket L.A.M.B.

Gatesmarte klær
Publisert
Sist oppdatert
Etter mye hardt arbeid lanserte Gwen Stefani L.A.M.B høsten 2005. I vårkolleksjonen kombinerer hun det superfeminine med det sportslige, helt i Gwens egen ånd.

L.A.M.B-navnet er hentet fra Gwens soloalbum Love. Angel. Music. Baby. Kolleksjonene er en blanding av flere stiler båret som en helhet. Som artist kjenner Gwen Stefani viktigheten av både å kunne bevege seg fritt og samtidig framstå som sexy, og som et resultat av dette ser vi kombinasjoner av plagg som forener dette - for eksempel blyantskjørt parret med en heftig treningsjakke. Kall det gatesmart, kall det streetwise. Gwen lager klær som passer både på gata og på dampende hete dansegulv. En frisk og funky kombinasjon.


Gwen er ikke alene blant kjendiser som lanserer egne kleskolleksjoner, men mye tyder på at hun vil vise seg å være et av de mest talentfulle kjente ansiktene som forsøker seg på design. Hun ventet i fire sesonger før hun kom med sin første kolleksjon. Selv om hun trolig kunne solgt en mengde klær bare på navnet sitt med én gang hun fikk idéen, ble kvaliteten desto høyere som et resultat av ventetiden.

Dette er tøff mote!
En morsom blanding av «Sound of Music» og reggeakulturen.
FAKTA OM GWEN STEFANI:
 • Frontfigur og vokalist i bandet No Doubt, som har holdt på i 20 år. De slo igjennom med singelen "Don't speak" i 1994.
 • Debuterte som soloartist med albumet Love. Angel. Music. Baby 0 2004. Albumet gikk rett til topps på hitlistene.
 • Er nå gravid og venter sitt første barn i juni med ektemannen Gavin Rosdale.


 • Se bilder av gravide Gwen her .


  Gatesmarte klær
  Gatesmarte klær
  Gatesmarte klær
  Gatesmarte klær
  Gatesmarte klær
  Gatesmarte klær
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer