Skjørt

Genser + skjørt = sant

Så lenge du lærer deg disse reglene, er trenden slettes ikke tantete.

ENKELT OG FLOTT: En genser og et skjørt er alt som skal til for å se både trendy og flott ut i vår. Lek med ulike materialer og farger, og pass på at ikke begge plaggene er for sexy – ett sexy plagg holder lenge! Foto: Lindex
ENKELT OG FLOTT: En genser og et skjørt er alt som skal til for å se både trendy og flott ut i vår. Lek med ulike materialer og farger, og pass på at ikke begge plaggene er for sexy – ett sexy plagg holder lenge! Foto: Lindex Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er nok av trender som bare ikke fenger kvinner flest. Du er kanskje også litt skeptisk til bar mage-trenden, for eksempel? Heldigvis finnes det måter å bruke korte topper på uten å blotte midpartiet. En singlet under kan være løsningen for de litt blygere av oss.Og heldigvis finnes det trender som er enkle å elske og enkle å bruke. Skjørt og genser-trenden er en av disse, melder The Guardian (ekstern lenke).LES OGSÅ: Her er vårens store trendrapport

Derfor elsker vi det

Det er enkelt. Genser + skjørt = sant, så lett er det faktisk.Det er behagelig. Luft i skjørtet og myke, deilige gensere du gjerne flytter inn i er en kjempekomfortabel kombo.LES OGSÅ: Genserne som går til altDet ser avslappet og kult ut. Du kan gå rett fra kontoret til festen, for antrekket er både hverdagsavslappet og festfint, så lenge du velger de riktige kombinasjonene.

«Reglene» du bør kunne

For at genser og skjørt-antrekk skal se tidsriktige ut og være flatterende, bør du lære deg noen svært enkle triks.
 • Ikke fall for fristelsen å velge sexy + sexy. Velg enten et sexy skjørt eller en sexy topp.
 • Prøv for eksempel et smalt blyantskjørt med paljetter sammen med en litt preppy strikkegenser med rund hals.
 • Eller et knelagt foldeskjørt og en topp med blonder eller andre sexy detaljer.
 • Prøv en uventet fargekombinasjon – du trenger slettes ikke å gå for svart eller hvitt i samspill med en av vårens sprekere farger.
 • Lek med teksturer. Kombiner metalliske plagg med angora eller kasjmir, eller skjøre blonder med strikk.
 • Og helt til slutt: Gå for høye hæler!
 • Mer vårmote 2012

  Sjekk også KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.Vi har dessuten fått en titt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Bik Bok, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, MQ, Monsoon, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize, Glitter og Morris.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer