Hårtips

Gi hestehalen et løft på 1-2-3

I videoen nederst i saken deler vi et superenkelt, men veldig kult, tips!

KUL FRISYRE: Denne hestehalen er skikkelig enkel å lage! Se hvordan du gjør det i videoen nederst i saken. Foto: KK
KUL FRISYRE: Denne hestehalen er skikkelig enkel å lage! Se hvordan du gjør det i videoen nederst i saken. Foto: KK Vis mer
Publisert

Det kan godt hende jeg er alene om dette, men jeg er ikke kjempeflink til å ta meg tid til å fikse håret mitt om morgenen. Det skal også sies at jeg er heldig som har en ganske tjukk manke som ikke trenger altfor mye stell, men i ny og ne kan det være gøy å gi den et lite løft ved hjelp av noen små triks.

TIPS! Jeg brukte gjennomsiktige strikker slik at hestehalen skulle få skinne, men her kan du selvfølgelig være kreativ og prøve deg litt frem. Ikke bli bekymret om det blir litt skeivt her og der - det er jo bare kult, eller hva?
TIPS! Jeg brukte gjennomsiktige strikker slik at hestehalen skulle få skinne, men her kan du selvfølgelig være kreativ og prøve deg litt frem. Ikke bli bekymret om det blir litt skeivt her og der - det er jo bare kult, eller hva? Vis mer

Og bedre blir det ikke når disse triksene tar minimalt med tid! Nylig kom jeg over en video på Tik Tok som viste et genialt hestehale-triks. Har du sett det før? Dette måtte jeg selvfølgelig prøve ut, og nå er jeg frelst! Se hvordan jeg gjorde det her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer