Gigi Hadid

Gigi Hadid i norsk design

Toppmodellen gikk gatelands i New York med Holzweiler-genser.

GIGI HADID: En av verdens mest ettertraktede modeller dukket opp i norsk design i New York. Foto: SipaUSA
GIGI HADID: En av verdens mest ettertraktede modeller dukket opp i norsk design i New York. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi heier på norsk design, og da er det ekstra stas når klærne plutselig blir spottet på en av verdens største kjendiser i en av verdens mest kjente storbyer. Den 21 år gamle toppmodellen Gigi Hadid gikk nemlig gatelangs i New York City i en hettegenser fra norske Holzweiler som Andreas Holzweiler, Susanne Holzweiler og Maria Skappel Holzweiler står bak.

- Under Oslo Runway i februar var det diverse stylister fra New York som hadde flydd inn for å se på visningen vår og besøke showroomet vårt. At Gigi Hadid har valgt å bruke en av våre dna-produkter med den nylanserte hengerlogoen vår, er jo skikkelig fett. Vi har nok aldri opplevd lignende respons bare timer etter at bildet kom ut, og vi klarer faktisk ikke å svare på alle henvendelser vi har fått, sier Andreas Holzweiler.

Se alle bildene fra Holzweiler-visningen her!

LES OGSÅ: Gigi Hadid: - Jeg ble bedt om å gå ned i vekt
LES OGSÅ: Gigi Hadid etterlignet Melania Trump under nattens American Music Awards
LES OGSÅ: Gigi (21) og Bella Hadid (20) avslører hvordan det er å jobbe i samme bransje

Trendy i oransje hettegenser

Plagget Hadid har på seg kombinerer to av sesongens hotteste trender: nemlig oransje og hettegenseren. Da KK.no møtte Camille Charriere i København under moteuken der, nevnte nemlig streetstyle- og Instagram-stjernen at hun har falt pladask for den iøynefallende fargen. Akkurat som Gigi Hadid, tydeligvis. 

- Jeg elsker å bruke tilbehør og plagg i en sterk, oransjefarge - gjerne sammen med mørke antrekk. Det er så kult! Sterk, sterk oransje. Jeg er veldig gira på oransje nå. 

Hettegenseren har også gjort sitt comeback dette året (har den egentlig forsvunnet?). Og moteekspert og Envelope-grunnlegger Celine Aagaard har virkelig tatt i bruk det avslappede og kule plagget den siste tiden.

- Flere av designerne har den siste tiden latt seg inspirere av den sporty trenden. Direkte streetwear har blitt mer velkommen både på catwalken og i gatemoten. Det er ingen tvil om at det franske motehuset Vetements har hatt en stor innflytelse akkurat der. De har fått moten litt mer ned på jorda, og det er kult. Jeg syns definitivt at det er veldig kult å bruke hettegenseren sammen med en fuskepels eller et skjørt for å skape kontraster!

LES OGSÅ: Se den splitter nye H&M Conscious Exclusive-kolleksjonen her

AVSLAPPET OG KUL: Moteekspert Celine Aagaard brukte hettegenseren hele tre ganger under moteuken i København. Vi digger det. Foto: Envelope.no
AVSLAPPET OG KUL: Moteekspert Celine Aagaard brukte hettegenseren hele tre ganger under moteuken i København. Vi digger det. Foto: Envelope.no Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer