Gigi Hadid

Gigi Hadid i ny look på rød løper

Ser du hvem hun kan ha hentet inspirasjon fra?

GIGI HADID: Modellstjernen møtte opp på den blå løperen i en ny look! Foto: Shutterstock
GIGI HADID: Modellstjernen møtte opp på den blå løperen i en ny look! Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken var det duket for årets CFDA Awards (The Council of Fashion Designers of America), hvor priser som «Womenswear Designer of the Year» og «Accessory Designer of the Year» blir delt ut. Se hvem som stakk av med prisene nederst i saken.

Flere stjerner møter opp på det som kan kalles Oscar-utdelingen i motebransjen, og i år var intet unntak. Blant dem som troppet opp på den blå løperen var Kate Bosworth (34), Joan Smalls (28), Meg Ryan (55) og Gigi Hadid (22).

Hadid, som alltid ser helt fantastisk ut på den røde løperen (vel, i dette tilfellet den blå), hadde gått for en ny look denne anledningen. Modellen prøver stadig ut ulike antrekk, men har tidligere gått for en langt mer lettkledd stil. 

LES OGSÅ: Gigi Hadid i norsk design!

TIDLIGERE ANTREKK: Gigi Hadid prøver stadig ut nye looks - både når det kommer til antrekk og hår. Foto: Scanpix
TIDLIGERE ANTREKK: Gigi Hadid prøver stadig ut nye looks - både når det kommer til antrekk og hår. Foto: Scanpix Vis mer

Da Gigi møtte opp på årets CFDA Awards var nemlig både høye splitter og dype utringninger droppet for anledningen. I stedet hadde hun på seg en fotsid kjole med matchende jakke, glitrende, flate sko og choker-en hun hadde i halsen skann like mye som skoene. 

Håret var hakket mørkere enn hva vi tidligere har sett og Hadid ga fotografene et uttrykk som gjorde at vi umiddelbart fikk et bilde av Mary-Kate (30) og Ashley Olsen (30). Mote-tvillingene var begge tilstede på prisutdelingen og du kan se at Hadid og Olsen-søstrene har tenkt likt. Og så må det jo kanskje nevnes at Hadid har på seg et antrekk fra The Row, som tvillingene står bak.

LES OGSÅ: Gigi Hadid; - Jeg ble bedt om å gå ned i vekt

CFDA AWARDS: Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen og Gigi Hadid. Foto: Scanpix
CFDA AWARDS: Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen og Gigi Hadid. Foto: Scanpix Vis mer

Se alle antrekkene her

Kjendistvillingene har etter filmkarrieren sin i tenårene gjort det svært godt som designere. I 2012 var det faktisk dem som stakk av med den gjeve prisen «Womenswear Designer of the Year» under CFDA Awards. Tidligere har de også vunnet pris på samme utdeling for design av tilbehør. Sjekk ut noen av søstrenes fantastiske antrekk her.

Vi forstår altså godt at Gigi Hadid velger design fra Olsen-tvillingene, men også at hun kanskje framover henter litt inspirasjon i sine neste antrekk? Vi gleder oss til å se! Under kan du se hvem som stakk av med prisene under utdelingen og alle antrekkene fra den blå løperen.

  • Womenswear Designer of the Year: Raf Simons for Calvin Klein
  • Accessories Designer of the Year: Stuart Vevers for Coach
  • Swarovski Award for Emerging Talent: Laura Kim og Fernando Garcia for Monse
  • Swarovski Award for Positive Change: Kenneth Cole
  • Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award: Rick Owens
  • Founders Award: Pat McGrath
  • Board of Directors’ Tribute: Cecile Richards, Gloria Steinem og Janelle Monae

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer