Crocs

Gir bort 100 000 Crocs

Crocs donerer plastsandaler til jordskjelvrammede japanere.

GIR BORT TIL JAPAN: Crocs donerer sko til japanere som er rammet av jordskjelvkatastrofen. Foto: Crocs
GIR BORT TIL JAPAN: Crocs donerer sko til japanere som er rammet av jordskjelvkatastrofen. Foto: Crocs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noen elsker dem, noen hater dem - uansett er Crocs-sandalene noe de fleste kjenner til. De kom med et smell i 2007, og ble umåtelig populære. Fire år etter er ikke skoene like trendy. Vårskoene du kan bruke NÅ!Nå er det ingen som noen gang har påstått at de er elegante, men Crocs har vunnet pris for beste sko, blant annet. Pene eller ikke, Crocs skal være så komfortable at mange som har jobber der de må stå og gå mye, som sykepleiere, hjelpepleiere og butikkassistenter, sverger til dem. Så det er faktisk fortsatt mange som kjøper Crocs.

Donerer til Japan

Selskapet bak Crocs, Crocs Ink, bryr seg om mer enn skosalg. Gjennom sitt hjelpeprogram Crocs Care donerer selskapet 100 000 Crocs til jordskjelvrammede i Japan. - At vi donerer 100 000 par sko er det minste vi kan bidra med til befolkningen etter en slik katastrofe, sier selskapets president John McCarvel, i en pressemelding.- Vi har Crocs-ansatte, handelspartnere og mange trofaste kunder i Japan. Vi er stolte av å kunne hjelpe til ved et tidspunkt da det japanske folket behøver vår hjelp.Det er ikke første gang Crocs donerer sko til folk som er rammet av naturkatastrofer. Etter jordskjelvet på Haiti sendte Crocs 80 000 par sko i tillegg til vann, mat og akutt medisin gjennom organisasjonen Feed the Children.Se hvilke sko H&M vil du skal gå med i vår

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.