Pas Passé:

Gir vintageplagg nytt liv

Erica Mathiesen og Anette Ousdal er aktuelle med nytt og spennende konsept! - Blazeren til morfar hadde sikkert blitt kastet eller bare blitt liggende der, så da er det fint at vi kan gi den nytt liv.

PAS PASSE: Disse kule damene står bak det nye konseptet Pas Passé. Foto: Ole Martin Halvorsen
PAS PASSE: Disse kule damene står bak det nye konseptet Pas Passé. Foto: Ole Martin Halvorsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en verden fylt av fast fashion er det gøy å finne de unike plaggene som ingen andre har. Et plagg som har en interessant historie, eller at plagg som bare trenger litt kjærlighet for å få nytt liv.

Kanskje finner du det i en eske på loftet, i klesskapet til bestefar, eller helt ut av det blå på Instagram. Slik var det hvert fall for Erica Mathiesen og Anette Ousdal. Erica tok kontakt med Anette etter at hun hadde falt pladask for en av blazerne hennes.

Men i stedet for å selge henne jakken og la det være med det, spurte Anette om de skulle ta en kaffe sammen og så ble Pas Passé født.

Gir plagg nytt liv

For ikke lenge siden forlot Anette Ousdal PR-jobben sin for å satse på den hun likte aller best: å sy. På Instagram deler Anette flere av prosjektene sine, og har blant annet fått mye oppmerksomhet for festdrakten hun lagde til årets 17.mai-feiring, samt noen plagg hun har redesignet og stylet Stjernekamp-aktuelle Sandra Lyng med.

Erica Mathiesen designer smykker som er et lite kunstverk i seg selv. Nylig åpnet hun også en butikk på Frogner som er fylt med disse små kunstverkene, og nå også den splitter nye Pas Passé-kolleksjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer