Lena Dunham

«Girls»-stjernene kaster klærne i litt annerledes undertøyskampanje

Lena Dunham (30) og Jemima Kirke (31) er ikke redde for å by på seg selv.

VISER FRAM FORMENE SINE: Nok en gang fronter Lena Dunham (30) kvinner og kropp. Her i en ny undertøyskampanje sammen med skuespillerkollega Jemima Kirke. Foto: Skjermdump: Instagram
VISER FRAM FORMENE SINE: Nok en gang fronter Lena Dunham (30) kvinner og kropp. Her i en ny undertøyskampanje sammen med skuespillerkollega Jemima Kirke. Foto: Skjermdump: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2012 ble vi for aller første gang kjent med de fire venninnene i HBO-serien «Girls», Hannah Horvath, Shoshanna Shapiro, Marnie Michaels og Jessa Johansson som lever livet i New York. «Girls» ble en hit fra dag én og har fått mennesker over hele verden til å benke seg foran TV-skjermen. 

Noe av årsaken til at nettopp «Girls» har blitt så himla populær er kanskje at i motsetning til mange andre typiske jenteserier er «Girls» nemlig... Upolert. Og svært ekte. Manusforfatter og hovedrolleinnehaver Lena Dunham har nemlig ikke vært redd for å vise kropp, og har gjennom fem sesonger vakt oppsikt med flere lettkledde scener. 

Men hun, i likhet med flere kjendiser, har fått mye skryt for å vise at «kropp er topp», uansett hvilken fasong man har. Og nå gjør hun det igjen sammen med skuespillerkollega Jemima Kirke. For en ny undertøyskampanje for Lonely hyller de nok engang kvinnelige former, og har blitt tatt bilder av i veldig naturlige positurer, med veldig naturlig sminke, styling og hår. (Se bildene nederst i saken!)

LES OGSÅ: De elsker seg selv - og derfor elsker vi dem

Ekte bilder

På Instagramprofilen til undertøysmerket finner vi to bilder av «Girls»-stjernene som omfavner sine egne kropper, iført kun undertøyet. Dette er derimot ikke første gang vi ser Dunham by på seg selv.

For selv om hun gjennom flere sesonger har vist både det ene og det andre, har hun tidligere fortalt at nakenscenene i «Girls» stadig blir vanskeligere og vanskeligere.  

- Nå, på godt og vondt, er det som om jeg kan høre diskusjonene ta plass i det jeg tar klærne av foran kamera. En del av det å bli eldre handler for meg om at jeg blir mer og mer beskjeden. Men dessverre så er det ikke alltid sånn at Hanna Horvath («Girls»-karakteren Dunham portretterer journ.anm.) føler det på samme måte. Jeg håper jeg finner samme styrke som jeg hadde i første sesong med tanke på nakenheten i denne sesongen også.

LES OGSÅ: Sex hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv»

Så tilbake til hele konseptet med den prisbelønte serien «Girls». De er kjente for å bryte grenser og utfordre det tradisjonelle synet på blant annet kvinner, kropp og seksualitet. Og det skal være ekte. Som Lena Dunham og Jemima Kirke nok en gang viser. Vi digger det! 

An outtake of our Lonely Girls, Lena & Jemima Shot by @zaraeloise for #lonelygirlsproject

Et bilde publisert av Lonely Lingerie (@lonelylingerie)

Lena & Jemima for Lonely Girls Shot by @zaraeloise in NYC for #lonelygirlsproject

Et bilde publisert av Lonely Lingerie (@lonelylingerie)

Alle bildene fra kampanjen finner du på Lonelys nettsider! (PS. vi digger at de bruker «vanlige» jenter som modeller!)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer