Loppemarked:

Gjenbruksekspert deler sine beste loppis-tips

- Husk å ha på deg gode sko så du kan løpe!

EKSPERT PÅ LOPPIS-SHOPPING: Camilla Harbu Bielecki har funnet masse kupp på loppemarked, og nå deler hun sine beste tips med oss. FOTO: Camilla Harbu Bielecki
EKSPERT PÅ LOPPIS-SHOPPING: Camilla Harbu Bielecki har funnet masse kupp på loppemarked, og nå deler hun sine beste tips med oss. FOTO: Camilla Harbu Bielecki Vis mer
Publisert

At gjenbruk er hot, er det ingen tvil om. Det kjøpes og selges i nettbutikk, i app og på den gode, gamle måten: loppemarked. Det høres kanskje ikke ut som om de fineste skatter befinner seg på et LOPPEmarked, men ifølge gjenbruksentusiast Camilla Harbu Bielecki, er det mulig å gjøre massevis av trendy funn på loppis om dagen.

Hun driver firmaet Tidstypisk med ektemannen, Audun Rundberg. Sammen pusser de opp gamle design- og retromøbler, selger gamle lamper, vintageklær og annet interiør. De bruker mye tid på å håndplukke og sette i stand varene, så da passer det utmerket å be Camilla dele sine beste tips til hvordan man skal takle årets loppemarked.

LES OGSÅ: 18 gode kjøp som er snille mot lommeboka

Loppemarked arrangeres stort sett lørdag og søndag om våren og høsten. Ifølge Harbu Bielecki er det lurt å planlegge litt kvelden før - hvert fall om du har tenkt deg opp tidlig for å stå klar i køen.

- Jeg anbefaler å være der et kvarter før åpningstid, slik at du kan få tak i godbitene. Husk å ha på deg gode sko så du kan løpe! Noen synes det er flaut, men er du på loppis så er jo det en del av pakka. La deg rive med og ha det gøy!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer