Gjenskap Stilen

Gjenskap sommerens motebilde

La deg inspirere av de store moteskaperne og gjenskap stilen. Her får du alt om sommermoten.

Blendende i hvitt.
Blendende i hvitt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sommerens motebilde er herved servert. Se selv og avgjør hvilken stil som faller best i smak. Liker du den romantiske looken i blafrende gevanter? Det rocka, tettsittende og utsvevende? Eller synes du den uniformerte stilen er aller best? Se sommerens stilige stiler her, og finn snittet du liker aller best. Maritimt. Ship o hoi! Sleng deg på den maritime bølgen. Her finner du matrosen i deg, uten å gå planken. Klikk her for å se bilder fra catwalkvisningene. Klikk her for å gjenskape stilen. Ton i ton. Nå er det nakne farger som gjelder. Fargene nougatbrunt, sjokolade og champagnerosa er Hollywoodstjernenes favoritter. Klikk her for å se bilder fra catwalkvisningene. Klikk her for å gjenskape stilen. Safari og kamuflasje. Kle deg i pakt med savannen og let etter Dr. Livingstone. Dette er en røff stil til deg som ikke liker sukkersøte minikjoler. Klikk her for bilder å se fra catwalkvisningene. Klikk her for å gjenskape stilen. Klare kontraster. Svart og hvitt sørger for en sofistikert Chanel-look. Skal du på clubbing i Paris eller spise en jordbærterte på Cafe Flore, er dette stilen du leter etter. Sofistikert og sexy.Klikk her for å se bilder fra catwalkvisningene. Klikk her for å gjenskape stilen.Uskyldsrent i hvitt. les "VIctoria" av Knut Hamsun" og la deg forlokke av naturens forførende landksap. Rett og slett blendende romantisk.Klikk her for bilder fra catwalkvisningene. Mønstrete. Abstrakt eller blomstrede. Fantasifullhet signaliserer livsglede. Om du sverger til 60-tallets pop art eller 80-tallets overdådighet, er mønster et must. Klikk her for å se bilder fra catwalkvisningene. Klikk her for å gjenskape stilen.Blafrende gevanter Kle deg som en gresk gudinne i lange chiffonkjoler. Du vil se tu som kjærlighetsgudinnen Afrodite. Klikk her for å se bilder fra catwalkvisningene. Klikk her for å gjenskape stilen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer