Met-galla

Gjenskapte ikonisk Lady Gaga-øyeblikk

Brukte blant annet en skittentøyskurv for å få dele hele til!

GJENSKAPTE GAGA-ANTREKK: En kreativ sjel har laget alle de fire antrekkene artisten (avbildet) hadde på seg under Met-gallaen i fjor. Foto: NTB Scanpix
GJENSKAPTE GAGA-ANTREKK: En kreativ sjel har laget alle de fire antrekkene artisten (avbildet) hadde på seg under Met-gallaen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

4. mai skulle Met-gallaen gått av stabelen slik den gjør hvert år. Men som mange andre arrangementer, er også denne avlyst. Arrangører, gjester og fans har derfor måtte være litt kreative i år.

I stedet for å møtes på Metropolitan Museum of Art i New York, skal en spesialsending livestreames til folket hvor blant annet YouTuber Liza Koshy skal ta oss gjennom noen av de beste antrekkene gjennom tidene.

Arrangørene har også invitert kjendiser til å dele noen minner selv - kanskje til og med ta på seg antrekket de egentlig skulle hatt på seg på den røde løperen i år.

Siden vi ligger noen timer foran USA har vi i skrivende stund ikke sett noen nye antrekk, mens fansen har kastet seg på redesign-trenden og gjenskapt noen ikoniske antrekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer