Met-galla

Gjenskapte ikonisk Lady Gaga-øyeblikk

Brukte blant annet en skittentøyskurv for å få dele hele til!

GJENSKAPTE GAGA-ANTREKK: En kreativ sjel har laget alle de fire antrekkene artisten (avbildet) hadde på seg under Met-gallaen i fjor. Foto: NTB Scanpix
GJENSKAPTE GAGA-ANTREKK: En kreativ sjel har laget alle de fire antrekkene artisten (avbildet) hadde på seg under Met-gallaen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

4. mai skulle Met-gallaen gått av stabelen slik den gjør hvert år. Men som mange andre arrangementer, er også denne avlyst. Arrangører, gjester og fans har derfor måtte være litt kreative i år.

I stedet for å møtes på Metropolitan Museum of Art i New York, skal en spesialsending livestreames til folket hvor blant annet YouTuber Liza Koshy skal ta oss gjennom noen av de beste antrekkene gjennom tidene.

Arrangørene har også invitert kjendiser til å dele noen minner selv - kanskje til og med ta på seg antrekket de egentlig skulle hatt på seg på den røde løperen i år.

Siden vi ligger noen timer foran USA har vi i skrivende stund ikke sett noen nye antrekk, mens fansen har kastet seg på redesign-trenden og gjenskapt noen ikoniske antrekk.

Blant antrekkene fikk all vår oppmerksomhet var et laget av Shay. Hun har over 300 000 følgere på Instagram. Et tall som mest sannsynlig har økt etter at hun la ut noe dette på profilen sin:

Shay har nemlig gjenskapt Lady Gagas ikoniske Met-øyeblikk fra i fjor. Da kom artisten inn på den røde løperen og byttet flere ganger der og da. Hun ga alle som var tilstede litt av et show - noe som selvfølgelig var til fotografenes store glede.

Et av antrekkene hun hadde på seg var en svart kjole som hadde spesielt mye volum på den ene hofta. Så, hvordan skulle Shay klare å gjenskape dette på en smart måte? Jo, hun delte en skittentøyskurv i to og festet den ene delen på den ene hofta.

Hun har også måtte ta en rekke kreative valg, og alt kan du se i videoen lengre opp i saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer