Bh

Gjør alltid dette med bh-en din

Da varer den mye lenger.

IKKE GLEM Å TA VARE PÅ BH-ENE DINE: Hvis du ikke behandler dem riktig kan det bidra til å ødelegge stretchen og formen. Foto: Colourbox.com
IKKE GLEM Å TA VARE PÅ BH-ENE DINE: Hvis du ikke behandler dem riktig kan det bidra til å ødelegge stretchen og formen. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Jakten etter den perfekte bh-en kan være en utfordring. Og når du først har funnet dem, er det også viktig å behandle dem riktig.

Blant annet kan feil vasking av bh-ene bidra til at formen forandrer seg, og hvem har vel tid til å vaske alle bh-ene sine for hånd?

Shine.com har tipsene som holder bh-ene dine like fine, også etter at du har brukt dem mange ganger.

LES OGSÅ: Mishandler du hvitvasken?

En bh til hver anledning

Det finnes uttalige krav man setter til bh-en sin.

Enkelte skal ikke synes i det hele tatt og være uten stropper til sommerkjolen, andre skal gi et lite løft og vises frem gjennom en gjennomsiktig topp.

Når du har funnet dem som passer best til deg, unngår du mange av irritasjonsmomentene du ellers ville fått med på kjøpet.

LES OGSÅ: Bh-en for seg som vil bli brystfager

Slik forblir de favoritter


 • Sørg for å hekte alle bh-ene sammen bak, slik at hempen ikke ødelegger noen av de andre plaggene dine.

 • Legg bh-ene dine i en vaskepose for undertøy. Dette minimerer eventuell slitasje vaskingen medfører. Husk også å følge vaskeanvisningen på plagget slik at du vasker i rett temperatur.

 • Husk å bruke et vaskemiddel som er litt mildere når du skal vaske bh-er. Bruk for eksempel Milo. Milo inneholder ikke enzymer som kan skade fibrene i stoffet. Sterkere vaskemiddel kan ødelegge stoffet og gjøre bh-ene raskere stygge. I tillegg kan sterke vaskemiddel ødelegge stretchen i plagget som gjør at de utvider seg over tid.


 • LES OGSÅ: Feil sports-bh kan gi hengepupper

 • Etter du har vasket bh-ene, sørg for å fjerne innlegget i dem slik at disse beholder formen sin.

 • Alltid la bh-ene dine luft-tørke. De høye temperaturene i tørketrommelen kan føre til at stoffet i bh-en kan utvide seg.

 • Ha en egen skuff til bh-er i skapet ditt. Å stappe de ned sammen med massevis av andre plagg kan bidra til å ødelegge formen på dem.

 • Hvis bh-en din begynner å falle fra hverandre og det er rifter og lo på innsiden av den, er det på tide å skaffe seg noen nye. En for godt brukt bh kan skape irritasjon for brystene over tid.
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer