Leopard

Gjør deg klar for en dyrisk høst!

Denne sesongen er leopardmønstret hottere enn noen gang

DYRISK MØNSTER: I steetstylebilde er det animalske mønsteret sterkt representert på moteeksperter.  Foto: Scanpix
DYRISK MØNSTER: I steetstylebilde er det animalske mønsteret sterkt representert på moteeksperter. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den dyriske trenden følger oss fra sesong til sesong, og går aldri av moten. Det er ikke bare kåper og jakker som er dekorert i det animalske mønstre den kommende høsten, men sko, vesker og annet tilbehør. I motsetning til andre dyreprint, er leopardmønstret en klassiker, som med rett styling kan brukes til alle anledninger.

Er du redd for at stilen blir i overkant mye kan du gå for elementer av mønsteret: Et skjerf over en klassisk kamelkåpe, eller et belte rundt en ensfarget jakke eller kjole. En småmønstret bluse med mørke jeans og spisse pumps vil fungere godt på fest, så vel som på jobb.  Husk at overdeler med mønstre ofte kan gi et forstørret uttrykk oventil, balanser derfor antrekket med en smalere underdel i en nøytral farge.  

Nøkkelen til å mestre mønsteret er å bruke moderasjon. Det er veldig få som kan kle seg i mønsteret fra topp til tå. Inkorporer litt dyrisk mønstre i hverdagsantrekkene dine med en kåpe kombinert med jeans, deilig kasjmirgenser og sporty joggesko. Husk at det er penest å holde resten av antrekket nøytralt og gjerne litt mer konservativt når du bruker leopardmønster.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer