Leopard

Gjør deg klar for en dyrisk høst!

Denne sesongen er leopardmønstret hottere enn noen gang

DYRISK MØNSTER: I steetstylebilde er det animalske mønsteret sterkt representert på moteeksperter.  Foto: Scanpix
DYRISK MØNSTER: I steetstylebilde er det animalske mønsteret sterkt representert på moteeksperter. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den dyriske trenden følger oss fra sesong til sesong, og går aldri av moten. Det er ikke bare kåper og jakker som er dekorert i det animalske mønstre den kommende høsten, men sko, vesker og annet tilbehør. I motsetning til andre dyreprint, er leopardmønstret en klassiker, som med rett styling kan brukes til alle anledninger.

Er du redd for at stilen blir i overkant mye kan du gå for elementer av mønsteret: Et skjerf over en klassisk kamelkåpe, eller et belte rundt en ensfarget jakke eller kjole. En småmønstret bluse med mørke jeans og spisse pumps vil fungere godt på fest, så vel som på jobb.  Husk at overdeler med mønstre ofte kan gi et forstørret uttrykk oventil, balanser derfor antrekket med en smalere underdel i en nøytral farge.  

LEOPARDMØNSTER: På catwalken hos både Baum und Pferdgarten, Bottega Veneta og Isabel Marant var det dyriske mønstret godt synelig i ulike modeller, snitt og farger.  Foto: Scanpix
LEOPARDMØNSTER: På catwalken hos både Baum und Pferdgarten, Bottega Veneta og Isabel Marant var det dyriske mønstret godt synelig i ulike modeller, snitt og farger. Foto: Scanpix Vis mer

Nøkkelen til å mestre mønsteret er å bruke moderasjon. Det er veldig få som kan kle seg i mønsteret fra topp til tå. Inkorporer litt dyrisk mønstre i hverdagsantrekkene dine med en kåpe kombinert med jeans, deilig kasjmirgenser og sporty joggesko. Husk at det er penest å holde resten av antrekket nøytralt og gjerne litt mer konservativt når du bruker leopardmønster.

Finn frem villdyret i deg og gå for leopard!

Vi gjør oppmerksom på at Darja Barannik er blant bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media, som eier KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer