Dyreprint:

Gjør deg klar for en dyrisk høst

La deg inspirere av gatemoten i København.

DYREPRINT: Flere moteprofiler valgte det dyriske mønsteret under moteuken i København. FOTO: NTB Scanpix
DYREPRINT: Flere moteprofiler valgte det dyriske mønsteret under moteuken i København. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Florals? For spring? Groundbreaking», sa den fiktive redaktøren Miranda Priestley i filmen «The Devil Wears Prada». Litt det samme tenker vi om dyreprint til høsten.

Det går fort i mye brunt på høsten og da passer de dyriske printene rett inn. Og det har vi ingenting imot! Noe vi ser mye av er lange kåper i leopard- og slangeprint, men også kjoler og sko i slikt mønster.

Gjør deg klar for en dyrisk høst

Men det er ikke alle som er helt klare for lange kåper ennå. Noe som er fullt forståelig, men man kan fremdeles ta i bruk den dyriske trenden når solen varmer.

Det var noe moteprofilene beviste under moteuken i København i starten av august. Der krydde det nemlig av dyriske antrekk. Omslagsskjørt ble stylet med enkle t-skjorter og en blazer, leopardkjolen ble kombinert med trendy Havaianas, og kåpen i dyrisk print ble stylet med et denimskjørt for en kul kontrast.

LES OGSÅ: - Havaianas har aldri vært hottere!

Foto: Scanpix

Trend på trend

Et av antrekkene vi også så i København, var kombinasjonen av en oppkneppet t-skjorte sammen med et par sykkelshorts. Sykkelshortsen er virkelig i vinden i disse dager, og sammen med det dyriske mønsteret i t-skjorten har du to store trender i et antrekk.

Likevel blir det ikke for mye av det gode i dette antrekket. Det er nettopp fordi shortsen og overdelen under t-skjorten er i svart, mens t-skjorten får lov til å skille seg ut med fargen og mønsteret.

Gjør deg klar for en dyrisk høst

For med et så iøynefallende print, er det ikke mye mer som skal til - og det er alltid deilig. Hva er vel bedre enn å bare slenge på seg en lang, vid kjole med et kult mønster og toppe det hele med en enkel eske og et par sko?

Selvfølgelig kan man også gjøre som Max Mara gjorde til sin visning for høsten 2018 og kjøre på med dyreprint fra topp til tå. Her var både bukse, skjørt og skjorte kombinert og alle plaggene var i et dyrisk print. Designeren hadde også kombinert antrekket med en mønstret veske i leopardprint.

Franske Isabel Marant gikk derimot for en enklere look. Vel, buksen kan jo bli mye for noen, men sammen med en strikkagenser tones hele antrekket ned.

LES OGSÅ: Slik gjør du garderoben din grønnere (nei, det er ikke mye som skal til!)

MAX MARA Foto: Scanpix
MAX MARA Foto: Scanpix Vis mer
ISABEL MARANT Foto: Scanpix
ISABEL MARANT Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer