Sko

Gjør det enkelt å organisere skoene

Eskene skaper orden på en enkel måte. Perfekt for skoelskere, særlig de med litt mange par på samvittigheten.

OVERSIKTLIG: Med gjennomsiktige esker kan du endelig få full kontroll på skoene dine – og ta enda bedre vare på dem.  Foto: Produsenten
OVERSIKTLIG: Med gjennomsiktige esker kan du endelig få full kontroll på skoene dine – og ta enda bedre vare på dem. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ja, vi elsker sko. Vi elsker stilletthæler og kilehæler, sandaler og sneakers, ballerinasko og ankelboots. Vi elsker dem såpass mye at det av og til kan bli en utfordring å organisere dem på en måte som gjør samlingen oversiktlig og ryddig.

Få orden i sakene

Det danske firmaet Red O Denmark har nå begynt å selge gjennomsiktige skoesker fra my-shoe-box (ekstern lenke) i Norge. Hver eske rommer ett par sko, og takket være det gjennomsiktige materialet, kan du enkelt se hvilket par som ligger i hver eske.

LES OGSÅ: Skotrikset du må lære deg

Siden skoeskene har åpning på forsiden, trenger du heller ikke å dra ut hele esken for å få ut favorittskoene, som tilfeldigvis ligger midt inni stabelen.

Eskene kommer i to størrelser, én til dame (30x18x10 cm) og én til herre (35x21x14 cm) og koster henholdsvis 45 og 50 kroner i Norge.

Se flere bilder av skoeskene her:

Nå i Norge

– Skoeskene kan kjøpes vi vår webshop i Danmark, redodk.dk (ekstern lenke), og på interiørbutikken Idéhuset i Haugesund (ekstern lenke), sier Fiorella Myklebust i Red O Denmark.

Hun sier også at hun regner med at det i løpet av kort tid vil bli mulig å få tak i disse også i andre interiørbutikker i Norge.

Bestiller du på nett, får du fem esker til damesko for kr 132, eller åtte esker til kr 190.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer