Sommersalg:

Gjør et designerkupp under salget!

Vi har funnet noen skikkelig gode kupp i nettbutikkene.

SHOP PÅ SALGET: Nå kan du spare opptil 70 prosent på designerplagg! Foto: Scanpix
SHOP PÅ SALGET: Nå kan du spare opptil 70 prosent på designerplagg! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Å kjøpe en kjole eller et par sko til 5000 eller 10 000 sitter svært langt inne for mange, og det er fullt forståelig! Det er snakk om ganske så mye penger.

Men hvis man leter godt nok kan man finne disse godbitene på diverse nettbutikker nå med en ganske så god rabatt klistra på seg.

Kanskje finner du noe du har kikket på lenge i bildeserien under?

Vi har allerede sett på plagg fra sommersalget som ligger i en litt mer budsjettvennlig kategori, men nå er det altså på tide å se på plaggene i en ganske så mye høyere prisklasse.

Over finner du en genser fra Acne Studios via Net-a-porter som nå er på 70 prosent avslag. Før kostet den 5380 kroner - nå får du den for 2144! Denne genseren er super å style med et lekkert sommerskjørt, men passer også utmerket til høst- og vintermånedene.

Denne badedrakten fra Zimmermann passer ikke like godt til vintersesongen, men gjør seg utmerket når gradestokken viser deilige varmegrader og sola skinner.

Zimmermann er et svært dyrt merke og en kjole derfra kan fort koste 20 000 kroner. Selv med en heftig rabatt blir det ganske mye penger. Så da må man finne noen litt rimeligere plagg og deretter slenge en god prosent oppe på der igjen. Denne badedrakten kostet 3757 kroner, men er nå ute til 1873 kroner på Net-a-porter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer