Sommersalg:

Gjør et designerkupp under salget!

Vi har funnet noen skikkelig gode kupp i nettbutikkene.

SHOP PÅ SALGET: Nå kan du spare opptil 70 prosent på designerplagg! Foto: Scanpix
SHOP PÅ SALGET: Nå kan du spare opptil 70 prosent på designerplagg! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Å kjøpe en kjole eller et par sko til 5000 eller 10 000 sitter svært langt inne for mange, og det er fullt forståelig! Det er snakk om ganske så mye penger.

Men hvis man leter godt nok kan man finne disse godbitene på diverse nettbutikker nå med en ganske så god rabatt klistra på seg.

Kanskje finner du noe du har kikket på lenge i bildeserien under?

Acne Studios
Acne Studios Vis mer

Vi har allerede sett på plagg fra sommersalget som ligger i en litt mer budsjettvennlig kategori, men nå er det altså på tide å se på plaggene i en ganske så mye høyere prisklasse.

Over finner du en genser fra Acne Studios via Net-a-porter som nå er på 70 prosent avslag. Før kostet den 5380 kroner - nå får du den for 2144! Denne genseren er super å style med et lekkert sommerskjørt, men passer også utmerket til høst- og vintermånedene.

Zimmermann
Zimmermann Vis mer

Denne badedrakten fra Zimmermann passer ikke like godt til vintersesongen, men gjør seg utmerket når gradestokken viser deilige varmegrader og sola skinner.

Zimmermann er et svært dyrt merke og en kjole derfra kan fort koste 20 000 kroner. Selv med en heftig rabatt blir det ganske mye penger. Så da må man finne noen litt rimeligere plagg og deretter slenge en god prosent oppe på der igjen. Denne badedrakten kostet 3757 kroner, men er nå ute til 1873 kroner på Net-a-porter.

Magda Butrym
Magda Butrym Vis mer

Magda Butrym er et svært spennende merke vi nylig har fått øynene opp for. Plaggene har ofte iøynefallende detaljer - som utsmykningene foran på disse skoene!

Men alt har sin pris! Før kostet disse støvlettene 12 208 kroner ... Heldigvis er de nå på 70 prosent og koster derfor «kun» 3660 kroner på Net-a-porter!

Balenciaga
Balenciaga Vis mer

Balenciaga har i lang tid hatt stor suksess med kolleksjonene sine, men de siste årene har det virkelig vært populært!

De har laget flere plagg og tilbehør hvor logoen deres har vært tydelig. Dette er noe som har falt i smak blant folket. Her ser du et eksempel på nettopp det. Vesken over hadde i utgangspunktet en prislapp på 12 785 kroner, men nå er det 60 prosent avslag på vesken! Ny pris er 5115 kroner på Matchesfashion.

Ann Demeulemeester
Ann Demeulemeester Vis mer

Et par hvite bukser gjør seg utmerket til sommeren, og vi sier ikke nei, takk til et par fra Ann Demeulemeester. Vel, med mindre vi må betale tusenvis av kroner!

Disse buksene har tidligere kostet 6660 kroner, men nå får du de for 2660 på Matchesfashion. Det er deilige 60 prosent, det!

JW Anderson
JW Anderson Vis mer

JW Andersons vesker har stått høyt på vår ønskeliste i lang, lang tid. Ja, vi snakker flere vesker! Blant dem som har funnet sin plass på listen er varianten du ser over med spenne i midten.

Men som de fleste tingene på denne listen har også denne en stiv pris: 10 170 kroner. Heldigvis ligger den ute på Net-a-porter med et avslag på 70 prosent, så nå kan du få kjøpt den for 4067 kroner.

Preen by Thornton Bregazzi
Preen by Thornton Bregazzi Vis mer

Denne kjolen fikk oss til å ønske at vi skulle i bryllup i morgen. Vi er heller ikke fremmed for å ta i bruk denne en strålende sommerdag.

Designeren heter Preen By Thornton Bregazzi og hadde en prislapp på 5850 kroner. Nå - med en rabatt på 60 prosent - koster den 2335 kroner på Matchefashion!

Joseph
Joseph Vis mer

Vi får aldri nok av blazere og denne fargen falt vi pladask for! Tenk så fin den hadde blitt i et antrekk sammen med en hvit t-skjorte og jeans?

9444 kroner skulle Joseph i utgangspunktet ha for denne blazeren, men nå får du den på Net-a-porter for 2830 kroner. 70 prosent, er det!

Tibi
Tibi Vis mer

En skikkelig fin trenchcoat gjør seg svært godt til våren, men også til de litt kjøligere sommerdagene. Denne rosafargen er også supersøt og vil passe utmerket med en rekke av årets sommerkjoler.

8520 kroner er absolutt nok for en jakke. Da er det deilig at denne fra Tibi nå er på 60 prosent hos Matchesfashion. Ny pris blir dermed 2405 kroner.

Burberry
Burberry Vis mer

Burberrys produkter er sjelden billig (les: aldri). Og det er heller ikke ofte vi finner plagg og tilbehør derfra med en skikkelig god rabatt klistret på seg. Men nå har vi klart å finne et par sko på 70 prosent.

Før kostet skoene 6841, men nå finnes de på Browns til 2029 kroner!

Loewe
Loewe Vis mer

Plagg som gjør litt ut av seg er alltid velkomne i vår garderobe. Selv om denne toppen er forholdsvis enkel i fargen, har den et prikkete mønster, detaljer i form av snøringer og et spennende snitt.

Denne koster egentlig kroner 9950 og er fra Loewe, men nå får du den på Vincci til 2985 kroner!

Saint Laurent
Saint Laurent Vis mer

Solbriller er et must akkurat, og et par svarte varianter passer til alt! Saint Laurent lager svært mange fine solbriller, men prislappen kan fort bli nokså stiv.

Prisen på disse er ikke det verste vi har sett (kr 2835), men med en rabatt på 60 prosent ender vi plutselig opp på 1140 kroner på nettsiden til Browns. Det kan vi like!

Rejina Pyo
Rejina Pyo Vis mer

Spennedetaljen på dette skjørtet fra Rejina Pyo er så fint! Fargen og lengden er også midt i blinken, men en prislapp på 4695 kroner var ikke det vi trengte å se.

Heldigvis er det nå 70 prosent på skjørtet på Net-a-porter, så nå koster det kroner 2347!

Manolo Blahnik
Manolo Blahnik Vis mer

Hvem tenker du på når vi sier Manolo Blahnik? Carrie Bradshaw? Vi også! Vi forelsket oss i merket gjennom Sex And The City og fremdeles like hekta den dag i dag.

Eneste problemet er at skoene er svindyre! Disse kostet 6500, men nå får du de på Vincci for 3250 kroner. Så hvis du virkelig har ønsket deg et par fra Manolo Blahnik, bør du kanskje vurdere å slå til?

Ganni
Ganni Vis mer

Rosa paljetter - kan det bli bedre? Prisene på plaggene til Ganni har økt betraktelig de siste årene. Dette er på grunn av de kule utsmykningene og de dyre materialene, så da er det deilig når sommersalget kommer og vi kan skaffe oss godbitene til en skikkelig bra pris.

Denne fant vi på Net-a-porter til 1361 kroner! Før kostet den 4558 kroner. Det vil si 70 prosent rabatt! Deilig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer