Cyber Monday:

Gjør et kupp under Cyber Monday!

Vi har funnet tilbudene du ikke kan gå glipp av.

CYBER MONDAY: Finn veska og kast deg ut på shopping - nå er det kjempemange knalltilbud ute! Foto: Scanpix
CYBER MONDAY: Finn veska og kast deg ut på shopping - nå er det kjempemange knalltilbud ute! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du trodde kanskje salget var over for denne gang? «Black Friday» er kanskje det, men i ekte amerikansk ånd følger altså «Cyber Monday» like etter en helg stappfull med tilbud. Akkurat denne mandagen går nok mange hus forbi - derfor har vi samlet opp noen av de beste kuppene du kan gjøre i dag.

For det er nettopp det - disse tilbudene varer ikke lengde. Cyber Monday sier seg selv: det handler om denne mandagen. Og tro det eller ei: det er mange gode tilbud ute nå. Ofte er det jo bare småtteri som «15 prosent av fjorårets varer», men denne gangen har vi funnet flere produkter hvor du kan spare tusenvis av kroner!

Vi har blant annet funnet noen trendy kjoler fra Rodebjer og Dagmar som er satt ned kraftig i pris, noen gensere som passer perfekte i de kommende vintermånedene, og selvfølgelig litt tilbehør som sko, smykker og vesker som passer året rundt.

Men en ting er det viktig å huske på! Det finnes mange falske nettbutikker der ute, så ikke la deg lure av de villeste tilbudene. Er du usikker på om nettbutikken du har funnet er ekte vare, bør du ta en titt på denne saken.

God shopping!

Psst: Gladnyhet! Bli med på KKs store julekalender og vinn fantastiske premier hver dag i hele desember!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer