Klær

Gjør et salgskupp på nettet nå

Slik sparer du 7310 kroner på klær som aldri går av moten.

Gjør et salgskupp på nettet nå
Publisert
Sist oppdatert
Glem lange køer. Fra sofakroken kan du gjøre elleville kjøp på nettet kun ved hjelp av et lite tastetrykk. På denne måten unngår du svimete kunder i salgsrus, slitsomme selgere og klaustrofobiske prøverom. Vi gikk på skattejakt - sjekk ut hva vi fant nederst i artikkelen.Andre fordeler ved å shoppe på nettet er også at du kan ta deg god tid, i tillegg til at sjansene for å gjøre originale funn er store.
 • Les også: Gjør et skokupp på nett
 • For nettet er et mekka for designerklær, vintagefunn og tilbehør du aldri vil finne i norske butikker.Men ikke alt på nett er like bra - sjekk ut vår guide til de beste nettbutikkene her.

  Dette bør du se etter

  Basisplagg er alltid det tryggeste å kjøpe når du går på salg. Velger du jakker, sko og vesker med klassisk snitt kan du bruke det år etter år, men husk at kvaliteten teller.
 • Les også: Motefunn til minipris
 • De sikreste motekuppene kan for eksempel være en trenchcoat, som for evig og alltid vil være aktuell. En lang kardigan, en svart enkel kjole og en kul skinnjakke vil du heller aldri angre på at du kjøpte. Ei heller blyantskjørt og søte ballerinasko. Skulle du komme over flotte gensere i kasjmir eller designerklær med enkle snitt, bør du dessuten slå til.

  Her er de beste nettbutikkene

  Når det er salg kan du med fordel godt unne deg kvalitetsklær du vanligvis ikke ville hatt råd til, som varer ekstra lenge. Her er nettsidene Net-a-porter og My-warderobe.com gode tips. De kjører opp mot 60 prosent salg i disse dager.Nettsiden Musthaves er også fin hvis du vil finne klær av god kvalitet. Her får du tak i klær fra de danske designerne Malene Birger, Bruuns Bazaar og Day Birger et Mikkelsen til over halv pris i tiden framover. Ellers kjører også H&M, Ellos og La Redoute mye salg for tiden. Lille Vinkel Sko har dessuten opp mot 60 prosent avslag på over 400 par sko i hele januar. Her får du tak i alt fra Miss Sixty til Diesel, Bronx og Fornarina.

  Vi tok en salgsrunde i nettbutikkene for å finne tidløse moteklær som varer lenge - her er våre 12 favoritter:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer