T-skjorter

Gjør et statement med t-skjorten

Kan brukes til skjørt, shorts, bukser OG kjoler - altså; ALT!

GJØR ET STATEMENT: Hvorfor ikke gå med en t-skjorte med Google-logo, liksom? Foto: Shutterstock
GJØR ET STATEMENT: Hvorfor ikke gå med en t-skjorte med Google-logo, liksom? Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå som vi endelig kan kjenne solen varme igjen, er det bare på sin plass at vi får inn litt sommervennlige plagg her! Og hva er vel bedre enn å bare slenge på seg en kul t-skjorte om morgenen, kombinere den med jeans, skjørt, shorts, eller en kjole for den saks skyld, og bare stikke ut døra?

T-skjorter med print er fremdeles like hot, og den siste tiden har vi blant annet sett at en fra Gucci har vært svært populær. Logo-t-skjorter som denne er en favoritt blant mange og kan styles til både hverdag og fest. Men for å illustrere dette bedre kan dere bare ta en titt på stylingdronning og KK-blogger Annabel Rosendahl:

For det Annabel så fint klarer å vise her, er at t-skjorten kan brukes til det meste! Ja, du har sikkert testet den ut med både shorts og bukse, men har du prøvd den under en kjole før? Den såkalte lag-på-lag-trenden er vår favoritt under de kalde vintermånedene, og i sommer skal vi ta den med videre - bare uten strømpebukser, lange kåper og det som er.

Finn din favoritt

Men det er ikke bare de variantene med logo som er kule. Du finner t-skjorter i fine farger, ulike tekster, til og med kjente mennesker og fotografier kan befinne seg på plagget! Under har vi samlet sammen noen av våre favoritter. Disse skal vi bruke sammen med et par kule jeans, omslagsskjørt og todelte sett som Annabel viser lengre opp i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer