Interiør

Gjør huset høstklart!

Og gjør det på budsjett!

Gjør huset høstklart!
Publisert
Sist oppdatert

Høsten er innetid, og det er lite som er mer koselig enn å sitte inne på mørke høstkvelder, med tente stearinlys og varme pledd når temperaturen synker og regnet plasker ned utenfor.

Vi har allerede byttet ut sommergarderoben med høstgarderoben, og nå er det på tide å gjøre det samme med interiøret. Og heldigvis trenger det ikke koste skjorten å skape et varmere, lunere og oppdatert hjem til høsten.

Se våre tips under

SHOP INTERIØRET: Putetrekk i fuskepels fra H&M Home, kr 99. Jacquardvevd putetrekk fra H&M, kr 149. Skjærefjøl i teak fra Bloomingville, kr 129. Pledd i fuskepels fra H&M Home, kr 699. Serveringsbolle i bambus fra Ikea, kr 39. Glassskål/lyseholder med tre-detaljer fra Granit, kr 119. Lysestake i keramikk fra H&M, kr 80. Pledd i langhåret fuskepels fra H&M Home, kr 699. 5-pakk lysestaker i tre fra Bloomingville, kr 99. Kopp i støpejern, kr 69 per stykk. Tekanne i støpejern fra Granit, kr 349. Foto: Produsentene.

STILTIPS:

Litt treverk, stearinlys, fuskepels og noen ekstra puter i sofaen er det meste som skal til for å gjøre huset hakket varmere, lunere og koseligere i høstsesongen. Bytt ut porselensskålen med en treskål i bambus når du setter frem godteri eller snacks på kveldene, og la lysene brenne i lyseholdere med tre-detaljer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer