Vis mer

Interiør

Gjør huset høstklart!

Og gjør det på budsjett!

Publisert

Høsten er innetid, og det er lite som er mer koselig enn å sitte inne på mørke høstkvelder, med tente stearinlys og varme pledd når temperaturen synker og regnet plasker ned utenfor.

Vi har allerede byttet ut sommergarderoben med høstgarderoben, og nå er det på tide å gjøre det samme med interiøret. Og heldigvis trenger det ikke koste skjorten å skape et varmere, lunere og oppdatert hjem til høsten.

Se våre tips under

Vis mer

SHOP INTERIØRET: Putetrekk i fuskepels fra H&M Home, kr 99. Jacquardvevd putetrekk fra H&M, kr 149. Skjærefjøl i teak fra Bloomingville, kr 129. Pledd i fuskepels fra H&M Home, kr 699. Serveringsbolle i bambus fra Ikea, kr 39. Glassskål/lyseholder med tre-detaljer fra Granit, kr 119. Lysestake i keramikk fra H&M, kr 80. Pledd i langhåret fuskepels fra H&M Home, kr 699. 5-pakk lysestaker i tre fra Bloomingville, kr 99. Kopp i støpejern, kr 69 per stykk. Tekanne i støpejern fra Granit, kr 349. Foto: Produsentene.

STILTIPS:

Litt treverk, stearinlys, fuskepels og noen ekstra puter i sofaen er det meste som skal til for å gjøre huset hakket varmere, lunere og koseligere i høstsesongen. Bytt ut porselensskålen med en treskål i bambus når du setter frem godteri eller snacks på kveldene, og la lysene brenne i lyseholdere med tre-detaljer.

For mye treverk og saueskinn kan likevel gjøre stilen kjedelig og forutsigbar. Bryt opp med moderne elementer som fuskepels med metallisk look, hank-løse kopper i støpejern, helhvite pyntegjenstander med en minimalistisk, moderne stil, og sofapute i det populære jaquard-mønsteret. Dette skaper en god balanse mellom tradisjonell, norsk høstkos og moderne elementer. 

Les også: Dekorer hjememt med kobber

 

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer